Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - SAMMAKKO

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - SAMMAKKO

Jäsenyys

Liity jäseneksi

Opiskelijakunnan jäsenyys kannattaa! Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut ja palvelut. Opiskelijakunta tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan ja ohjauksen lisäksi ilmaisia liikuntatapahtumia ja kampanjoita sekä jäsenhintaisia palveluja, tuotteita ja tapahtumia. Jäsenmaksun hinnan säästää helposti takaisin moninkertaisesti! Jäsenyytemme tunnuksena toimii voimassa olevalla lukuvuositarralla varustettu opiskelijakortti.

Jatka jäsenyyttä

SAMMAKKOn jäseneksi voivat liittyä kaikki SAMKissa läsnä olevat, tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat. Jäsenyys maksaa 16€ lukukaudessa tai 32€ vuodessa. Jäseneksi liitytään verkossa sähköisellä lomakkeella. Jäsenmaksun maksettuasi voit ladata ilmaiseksi puhelimeesi digitaalisen opiskelijakortin - Frank Appin ja/tai tilata perinteisen opiskelijakortin osoitteesta Frank.fi. Digitaalinen kortti on ladattavissa ja opiskelijakortti tilattavissa noin 24h kuluttua jäseneksi liittymisestä. Lisätietoja erilaisista korttityypeistä ja valtakunnalliset opiskelija-alennukset löydät osoitteesta Frank.fi. Paikallisia opiskelijaetuja voit puolestaan selata osoitteessa slice.fi.

Yhteistyökumppanit

Eurajoen Säästöpankki / Sammakkopankki

Eurajoen Säästöpankki / Sammakkopankki

Sammakkopankki on Eurajoen Säästöpankin ja SAMMAKKOn yhteistyössä kehittämä palvelu opiskelijakunnan jäsenille. Sammakkopankki tarjoaa opiskelijoille opintolainaa 0% korkomarginaalilla, 500 euron luottoa, henkilökohtaista talousvalmennusta ja opiskelijakunnan puolen vuoden jäsenmaksun pankin piikkiin.

Cabaret

Cabaret

Porin yöelämän monipuolisin bilemekka ja opiskelijabileidemme luottopaikka huolehtii opiskelijoidemme virkistäytymisestä Porissa.

Domino

Domino

Raumalla opiskelijabileitämme houstaavat Domino Ja Mr.Jones.

Dna

Dna

Dna pitää huolta opiskelijoidemme liittymistä! SAMKin opiskelijoille Dna Rajaton 4G 21,90/kk 12kk, Dna Supernetti 4G 16,90/kk 24kk, Screenor näytönsuojakalvot -20% Dna kaupasta. Lue lisää ja täytä yhteydenottolomake täällä.

Spacebowling & Billiard Pori

Spacebowling & Billiard Pori

Opiskelijakunnan jäsenille keilaus sunnuntaista torstaihin 15€/rantatunti, biljardi 10€/ratatunti ja kaikki pelit aina -10%.

Vuokralukaali

Vuokralukaali

Opiskelijahintaisia koteja Porissa tarjoaa Porin Vuokralukaali oy.

Ammattiliitto Pro

Ammattiliitto Pro

Pro on suomalaisen työelämän ja työmarkkinoiden vahva ja vastuullinen vaikuttaja. Pron perustehtävä on parantaa yksityisen sektorin jäsenten ja alalle kouluttautuvien toimeentuloa eri elämäntilanteissa, lisätä hyvinvointia työssä ja vapaalla sekä parantaa kehittymis- ja työllistymismahdollisuuksia.

Ässät

Ässät

Opiskelijakunnan jäsenet ilmaiseksi sisään ässien keskiviikon matseihin.

Lukko

Lukko

Haalareihin pukeutuneet opiskelijakunnan jäsenet ilmaiseksi sisään kaikkiin Rauman Lukon kotipeleihin Playoffeja lukuun ottamatta.

Sähkömittari

Sähkömittari

Aina edullista sähköä opiskelijoille, löydä paras sopimus ilmaiseksi

Isku

Isku

Lahdessa valmistetuista Iskun omavalmisteisista tuotteista 25% alennus ja muista tuotteista vähintään 10 % alennus jäsenillemme (myös jos alennetuista tuotteista).

K-Supermarket Kampus

K-Supermarket Kampus

K-Supermarket Kampuksesta 5% alennus sekä erilaisia kampanjoita ja vaihtelevia tarjouksia jäsenillemme.

Rauman SalBa

Rauman SalBa

Rauman SalBa on satakuntalaisen salibandyn lippulaiva. SalBa pelaa Salibandyliigan kotiottelunsa SAMKin liikuntasalissa ja Koiralauman kotikenttä tunnetaan liigassa nimellä Meidän Kauppis. SalBan ottelutapahtumat arvostetaan Salibandyliigan parhaimmistoon. Tunnelma katsomossa onkin illasta toiseen erittäin kuuma.

Rauman SalBa toivottaa sinut tervetulleeksi katsomoon ja tarjoaa SAMMAKKOn jäsenille kausikortin edulliseen 40 euron hintaan. Ovelta opiskelijalippu kustantaa 6 euroa.

Opiskelijatalo Saikku

Saikku

Opiskelijatalo Saikku on kaikkien Satakunnan opiskelijoiden oma talo ja satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste. Saikku toimii opiskelijoiden kohtaamispaikkana ja yhteisenä olohuoneena. Saikulla järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja tiloja saunoineen on mahdollista varata edullisesti myös yksityiskäyttöön. Taloa ylläpitävät yhdessä SAMMAKKOn kanssa Porin yliopistokeskuksen ja Diakin Porin toimipisteen opiskelijat.