Edustajiston kokous 2/2020 – näitä asioita käsiteltiin

maalis 26, 2020 | päätöksenteko

Opiskelijakunta SAMMAKKOn edustajiston kokous 2/2020 järjestetiin Porin kampuksella tiistaina 25. helmikuuta. Kokouksessa puhetta johti edustajiston puheenjohtaja Jasmin Nieminen.

YTHS:n laajenemisen ajankohtaiskatsaus
Opiskelijakunnan edunvalvonnan ja viestinnän asiantuntija Laura Pullinen piti edustajistolle tilannekatsauksen YTHS:n palvelujen laajenemisesta AMK-opiskelijoille 1.1.2021 alkaen.

Ensi vuoden alusta alkaen YTHS:n palveluihin SAMKissa ovat tutkintoa suorittavat AMK- ja YAMK-opiskelijat, myös kansainväliset opiskelijat. Palvelua YTHS:n kautta Satakunnassa saa Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Porissa ja Raumalla saatavilla on täydet lähivastaanottopalvelut. Porin palvelupisteen valikoimaan kuuluvat lisäksi suun terveydenhuollon palvelut, Raumalla saatavilla on suppeat suun terveydenhuollon palvelut, esimerkiksi tarkastukset.

Hallituksen kyselytunti
Opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja Linda Kolehmainen kertoi edustajistolle alkuvuoden tapahtumista ja tällä hetkellä hallituksen työn alla olevista asioista.

Kuluneen kuukauden aikana hallitus työskentelee uuden Rauma vs. Pori -tapahtumakonseptin parissa. Hallitus on tavannut yhteistyökumppaninsa Ihme ja Kumman (Pori) sekä Domino Nightclubin (Rauma) ja yhteistyötä heidän kanssaan kehitetään. Selvityksen alla on myös opiskelijakunnan nettisivujen uudistaminen.

SAMK Oy:n hallituksen opiskelijaedustaja Tuomas Saarnilahti
SAMKin hallituksen opiskelijaedustaja Tuomas Saarnilahti kertoi kokemuksistaan SAMK Oy:n hallituksessa sekä siitä, mikä hallituksen tehtävä SAMKissa on.

SAMKin hallituksen työpöydällä viime aikoina ovat olleet muun muassa SAMKin uusi strategia 2021–2024, tutkintotavoite-ehdotus Opetus- ja kulttuuriministeriölle sekä Porin kampuksen puhtaanapitopalvelujen kilpailutus.

Edustajiston kokousten streamaus verkkoon
Muut esille tulevat asiat -kohdassa edustajisto keskusteli mahdollisuudesta streamata edustajiston kokoukset jatkossa verkossa, esimerkiksi Facebookissa tai YouTubessa. Asiasta päätetään kevään aikana.

Seuraava edustajiston kokous järjestetään maanantaina 16.3. klo 14.00 Raumalla.