Kerhot

Sammakon kerhotoiminta

Opiskelijakunta Sammakko aloittelee pitkästä aikaa kerhotoimintaa! Ensimmäinen kerhomme polkaistaan käyntiin aivan pian ja se on opparikerho. Kerhoa vetää Sammakon hallituksen puheenjohtaja Nadja Grönfors SAMK Porin kampuksen kirjastossa klo 10-12.

Voit tulla mukaan missä vaiheessa tahansa omaa oppariasi, oli se sitten vasta kauniina ajatuksena takaraivossa tai viimeisiä pilkunviilauksia vaille valmis lähetettäväksi Theseukseen! Kerhon ideana on vaihtaa ajatuksia ja tsempata muita samalla taipaleella ahertavia opiskelijoita sekä saada ehkä itsekin motivaatiota työstää omaa luomusta eteenpäin.

Opparikerhot syksyllä 2022:
Perjantai 21.10. klo 10–12
Perjantai 18.11. klo 10–12
Perjantai 9.12. klo 10–12

Kiinnostaako verkostoituminen muiden samanhenkisten opiskelijoiden kanssa? Luonnistuuko sinulta esimerkiksi virkkaus lähes unissasi tai oletko todellinen Trivial Pursuit -nero? Haluaisitko perustaa oman kerhon? Mikäli vastasit johonkin kyllä, ota yhteyttä hallituksen kerhovastaavaan Jonna Hautamäkeen tai tule piipahtamaan toimistolla, niin laitetaan yhdessä kerhosuunnitelmat tulille! 🔥 Sammakko tukee kerhoja rahallisesti, joten esimerkiksi virkkuukoukkuja ja lankoja ei kerhonvetäjän tarvitse osallistujille omasta pussista hankkia!

Kerhojen yhteyshenkilö:
Jonna Hautamäki
jonna.hautamaki@sammakko.fi