Kerhot

Sammakon kerhotoiminta

Opiskelijakunta Sammakko aloittelee pitkästä aikaa kerhotoimintaa! Ensimmäinen kerhomme on polkaistu käyntiin ja se on opparikerho. Kerhoa vetää Sammakon hallituksesta Nadja Grönfors ja Nea Sandberg SAMK Porin kampuksen kirjastossa kerran kuukadessa.

Voit tulla mukaan missä vaiheessa tahansa omaa oppariasi, oli se sitten vasta kauniina ajatuksena takaraivossa tai viimeisiä pilkunviilauksia vaille valmis lähetettäväksi Theseukseen! Kerhon ideana on vaihtaa ajatuksia ja tsempata muita samalla taipaleella ahertavia opiskelijoita sekä saada ehkä itsekin motivaatiota työstää omaa luomusta eteenpäin.

Opparikerhot keväällä 2023:
Perjantai 17.2. klo 10–12
Perjantai 24.3. klo 10–12
Perjantai 14.4. klo 10–12

Kiinnostaako verkostoituminen muiden samanhenkisten opiskelijoiden kanssa? Luonnistuuko sinulta esimerkiksi virkkaus lähes unissasi tai oletko todellinen Trivial Pursuit -nero? Haluaisitko perustaa oman kerhon? Mikäli vastasit johonkin kyllä, ota yhteyttä hallituksen kerhovastaavaan Nea Sandbergiin tai tule piipahtamaan toimistolla, niin laitetaan yhdessä kerhosuunnitelmat tulille! 🔥 Sammakko tukee kerhoja rahallisesti, joten esimerkiksi virkkuukoukkuja ja lankoja ei kerhonvetäjän tarvitse osallistujille omasta pussista hankkia!

Kerhojen yhteyshenkilö:
Nea Sandberg
nea.sandberg@sammakko.fi