Useimmin kysytyt kysymykset – ja vastaukset!

Usein kysyttyä opiskelijakortista

Miten saan opiskelijakortin? Saat käyttöösi Slice-opiskelijakortin liittymällä SAMMAKKOn jäseneksi. Se käy helposti netissä. Tarvitset opiskelijanumeron, @student.samk.fi -sähköpostiosoitteen sekä kasvokuvan.

Maksoin jäsenmaksun, mutta en saanut Slicen aktivointikoodia. Mitä teen? Aktivointikoodi tulee automaattisesti SAMKin sähköpostiisi noin 24 tunnin kuluttua liittymisestäsi. Mikäli aktivointikoodia ei vuorokauden jälkeen näy eikä kuulu, varmista, että nimesi, sähköpostiosoitteesi ja opiskelijanumerosi ovat olleet oikein liittymislomakkeella. Jos kaikki on tämänkin jälkeen kunnossa, voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@sammakko.fi.

Minulla on uusi puhelin, eikä Slice-korttini enää toimi. Mitä teen? Lataa Slice uudelleen sovelluskaupastasi ja resetoi tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi. Huomaa, että resetointi toimii @student.samk.fi -sähköpostiosoitteella.

Opiskelijakorttini ehti vanhentua, eikä Slice enää toimi. Mitä teen? Maksamalla jäsenmaksun voit jatkaa jäsenyyttäsi tästä. Uudet aktivointikoodit saat resetoimalla tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi. Huomaa, että resetointi toimii @student.samk.fi -sähköpostiosoitteella ja maksutietojen siirtymiseen menee jonkin aikaa. Kokeile resetointia siis aikaisintaan muutaman tunnin päästä maksun suorittamisesta.

Miten saan lukukausitarran muoviseen opiskelijakorttiini? Poikkea SAMMAKKOn toimistolla sen aukioloaikoina. Mikäli asut kauempana, etkä pääse käymään toimistolla, ota yhteytta asiakaspalvelu(at)sammakko.fi, niin voimme sopia tarran postituksesta.

Olen liittynyt SAMMAKKOon jo aiemmin, mutta pidin välivuoden. Miten voin maksaa jäsenmaksuni uudelleen? Voit jatkaa jäsenyyttäsi tästä, mikäli sähköpostiosoitteesi ja opiskelijanumerosi ovat pysyneet samana. Samalla pääset tarkistamaan jäsentietosi.

Miten voin vaihtaa tietojani tai kasvokuvani Sliceen? Voit muokata jäsenyyteesi liittyviä tietoja tästä. Samalla lomakkeella voit myös ilmoittaa muuttuneet tietosi, kuten kotiosoitteen tai puhelinnumeron. Tämän tehtyäsi, poista sovellus ja resetoi tunnuksesti osoitteessa slice.fi/resetoi.

Opiskelen avoimessa AMK:ssa, voinko saada opiskelijakorttia? Voit! Liittymällä SAMMAKKOn jäseneksi saat käyttöösi Sliceen niin sanotun vihreän opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu kaikkiin Slice-etuihin. Valitettavasti vihreän kortin haltija ei ole oikeutettu Kelan, Matkahuollon tai VR:n opiskelijaetuihin.

Haluan muovisen opiskelijakortin! Voit tilata muovisen opiskelijakortin hintaan 20 euroa samalla, kun liityt SAMMAKKOn jäseneksi. Kortti tulee sinulle postissa. HUOM! Sinun tarvitsee maksaa 20 euron korttimaksu vain kerran, tilatessasi opiskelijakortin ensimmäisen kerran. Kun jatkat jäsenyyttä myöhemmin, jäsenmaksu 16€/30€ riittää.

 

Usein kysyttyä SAMMAKKOsta

Mikä tää SAMMAKKO niinku on? SAMMAKKO on Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta, jonka tehtävänä on valvoa opiskelijoiden edun toteutumista korkeakouluyhteisössä sekä alueellisesti. Edunvalvonnan lisäksi SAMMAKKO esimerkiksi järjestää tapahtumia, myy opiskelijahaalareita sekä kouluttaa tuutoreita. Liittymällä SAMMAKKOn jäseneksi, saat käyttöösi Slice-opiskelijakortin. 

Milloin toimistot ovat auki? Porin toimisto on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10–15. SAMMAKKOn toimiston löydät Soteekin vierestä. Rauman toimisto on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11–14. Löydät SAMMAKKOlaiset silloin Kanali-kampuksen lehtilukusalista.

Jäsenyyteen liittyvät asiat voit hoitaa helposti myös verkossa: LIITY JÄSENEKSI || JATKA JÄSENYYTTÄ || MUOKKAA JÄSENTIETOJA 

Mikä on KASI ja miksi saan sen? KASI on opiskelijakunnan viikkokirje, joka lähetetään kaikille SAMKin opiskelijoille. KASIsta löydät kootusti tiedot opiskelijakunnan tapahtumista, edustajiston päätöksistä sekä muusta ajankohtaisesta opiskelijaelämään liittyvästä.

En ole opiskelija, mutta haluaisin saada KASIn. Miten toimin? Jos haluat tilata KASI-viikkokirjeen, ilmoita yhteystietosi osoitteeseen kasi(at)sammakko.fi

Usein kysyttyä haalareista

Minkä väriset haalarit ostan? SAMMAKKO myy vihreitä ja pinkkejä haalareita. Vihreitä SAMMAKKO-haalareita voi kantaa kuka tahansa, mutta syksystä 2020 alkaet vihreät haalarit ovat pääsääntöisesti SAMKin sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja pinkit restonomiopiskelijoille. 

Missä voin sovittaa haalareita? Voit tulla sovittamaan haalareita SAMMAKKOn toimistolle aukioloaikojen puitteissa. 

Mistä voin ostaa haalarit? Voit ostaa haalarit Kide.appista tai paikan päällä SAMMAKKOn toimistolla.

Porin toimisto avoinna
ti–to klo 10–15

Satakunnankatu 23
28130 Pori
pori@sammakko.fi

Rauman toimisto avoinna
ti–ke klo 11–14

Satamakatu 26
26100 Rauma
rauma@sammakko.fi

Etkö löytänyt vastausta tältä sivulta?

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@sammakko.fi. Kansitukseen liittyvissä kysymyksissä, lähetä viesti kansitus@sammakko.fi.

Henkilöstön, hallituksen ja edustajiston yhteystiedot löytyvät täältä.