Muut Opiskelija­yhdistykset

Opiskelijakunta SAMMAKKO tekee tiivistä yhteistyö SAMKin muiden opiskelijayhdistysten kanssa. Tutustu yhdistyksiin ja liity jäseneksi omaasi:

Porin Tradenomiopiskelijat PORA ry on Porin kampuksen liiketalouden opiskelijoiden opiskelijayhdistys. PORA on yksi Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n paikallisyhdistyksistä ja PORAn kautta on mahdollista liittyä myös Tradenomiliiton jäseneksi.

Porin yhdistyneet sosiaali- ja terveysalan opiskelijat PYSTI ry on SAMKin sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden opiskelijayhdistys.

Porin Insinööriopiskelijat PIO ry on Porin kampuksen insinööriopiskelijoiden opiskelijayhdistys. PIO on Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n paikallisyhdistys ja PIO:n jäsenet ovat myös IOL:n jäseniä.

Porin restonomiopiskelijat PoResto ry on restonomiopiskelijoiden opiskelijayhdistys.

Rauma Liiketalousopiskelijain Kilta ry on Raumalla liiketaloutta opiskelevien opiskelijayhdistys. RLO Kilta on yksi Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n paikallisyhdistyksistä ja RLO:n kautta on mahdollista liittyä myös Tradenomiliiton jäseneksi.

Rauma Insinööriopiskelijat RaunIO ry on Rauman kampuksen insinööriopiskelijoiden opiskelijayhdistys. RaunIO on Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n paikallisyhdistys ja RaunIO:n jäsenet ovat myös IOL:n jäseniä.

Meriko ry on merenkulun opiskelijoiden opiskelijayhdistys Raumalla.

Taidekoulun opiskelijayhdistys on Kankaanpäässä toimiva kuvataiteen opiskelijoiden yhteenliittymä.