Opinnäytetyön kansitus

Onnittelut opinnäytetyön valmistumisesta! Suuri puristus on nyt takana ja on aika saada opintojesi kruununjalokivi kansiin!

Opinnäytetyön kansituksen hinta on 49 € / kansitettava opinnäytetyö. Kansituksesta huolehtii ulvilalainen Plusprint (Allone Print Oy). Tilaukset tehdään Opiskelijakunta SAMMAKKOn kautta.

Mikäli sinulla on kysyttävää kansituksesta, olethan ensisijaisesti yhteydessä SAMMAKKOn asiakaspalveluun asiakaspalvelu@sammakko.fi

OPINNÄYTETYÖN TILAAMINEN

Tilaa opinnäytetyön kansitus näin:
1. Tilaa tunnuksesi tilauspalveluun tällä lomakkeella.
2. Kirjaudu saamillasi tunnuksilla tänne: http://plusprint.webink.fi
3. Valitse haluamasi tuote ja tilattavien opinnäytetöiden määrä.
4. Lataa opinnäytetyösi vain PDF-muodossa. Varmista, että kaikki työsi sivut ovat pystysuuntaisia. Vaakasivut eivät tulostu oikein.
5. Lisää tuote ostoskoriin.

Toimituksen valinta:
• Jos haluat toimituksen SAMMAKKOn toimistolle (Pori, Rauma) valitse toimitustavaksi sisäinen kuljetuspalvelu. Tämä on maksuton toimitustapa.
• Jos haluat pakettitoimituksen haluamaasi osoitteeseen, valitse toimitustavaksi toimitus sis. hintaan. Yhden opinnäytetyön toimitusmaksu on 8,90 € ja se toimitetaan postipakettina. Useamman opinnäytetyön toimitusmaksu on 18,90 € ja nämä toimitetaan kirjattuna pakettina, josta saat myös seurantakoodin.

Laskutustiedot ja toimitusosoite:
1. Täytä laskutustietojen kohdalle omat tietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Lähetämme laskun sähköpostiisi, kun tuotteet ovat valmistuneet.
2. Jos valitsit toimituksen SAMMAKKOn toimistolle, valitse toimitustietojen kohdalta alasvetovalikosta joko Porin tai Rauman toimipisteen osoite. Valitse kohta ”toimitusosoite sama kuin laskutusosoite”. HUOM! Muista täyttää omat yhteystietosi hyvin, mukaan lukien puhelinnumerosi. Tämä helpottaa jakelua.
3. Klikkaa seuraava ja hyväksy tilaus.
4. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja myöhemmin erillisen kuittauksen, kun tuote on noudettavissa SAMMAKKOn toimistolta tai tuote on toimitettu sinulle kotiin.

Tilauspalveluun tästä