Tutorhaku

Kevät 2023

Tutorlisähaku on nyt käynnissä! Oletko sinä tuleva SAMMAKKOtutor?

Tutoriksi haetaan ihan tavallisia opiskelijoita. Sinun ei tarvitse olla supersosiaalinen moniosaaja. Riittää, kun olet sinä. Tutorit ovat vierellä kulkijoita, opastajia ja auttajia, olipa kyseessä sitten kampusrakennuksiin tutustuminen, sähköisten järjestelmien opetteleminen tai vaikka ensimmäiset opiskelijabileet!

Tutorit rakentavat tiiviimpää, yhtenäisempää ja iloisempaa korkeakouluyhteisöä – onnellisen opiskelijan puolesta. 

Muistat varmasti itsekin oman tutorisi ensimmäisiltä päiviltäsi SAMKissa. Tutorit ottavat vastaan uudet opiskelijat orientaatioviikolla. Lisäksi tutorit järjestävät erilaisia tapahtumia, oikeastaan ihan kaikkea kahdenkeskeisestä ohjauksesta aloittavien ryhmien ryhmäytymisiin, kekkereihin ja teemapäiviin. Ja se juuri on tutoroinnissa hienointa! 

Tutorina toimiminen vaatii sitoutumista ja mukautumista muuttuviin tilanteisiin. Toiminta ottaa, mutta se myös antaa. Paljon! Toiminnasta tutorina voi tehdä juuri oman itsensä näköistä. Vain taivas on rajana uusille ideoille. Vapaamuotoisuudesta huolimatta tutortoimintaa ohjataan ja kehitetään opiskelijakunnassa määrätietoisesti. Apuna ovat opiskelijakunnan hallitus ja työntekijät, SAMKin opot, vastaavat vertaistutorit sekä tietenkin kaikki SAMMAKKOtutorit!

Tutorina toimiminen antaa mahtavia kokemuksia ja elinikäisiä ystäviä, sekä organisointitaitoa, esiintymisvarmuutta, rohkeutta ja uskallusta! Tämän lisäksi toiminnasta saa opintopisteitä, ja tietenkin tutorointi näyttää hyvältä myös ansioluettelossa!

LUE LISÄÄ TUTOROINNISTA

Hae nyt tutoriksi – lisähaku avattu!

Tutorlisähaku on auki 27.2.-6.3.2023 ja hakeminen tapahtuu lomakkeen kautta. Lomakkeella pitää vastata vain kahdeksaan kysymykseen, joten hakeminen on erittäin helppoa ja vaivatonta! Tutorhaastattelut järjestetään helmi-maaliskuussa ryhmähaastatteluina Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä. Hakulomakkeen täyttämisen jälkeen muista varata aika haastatteluun lomakkeen lopusta löytyvästä linkistä. Haastatteluajat varataan CampusMoWe-sovelluksessa. Tutorkoulutus järjestetään maalis-huhtikuun aikana, tarkempaa tietoa koulutuksesta myöhemmin!

TÄYTÄ TUTORHAKULOMAKE TÄSTÄ LINKISTÄ

Jäikö jokin asia mietityttämään? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Esa Rajala, yhteisöllisyysasiantuntija
esa.rajala@sammakko.fi
044 322 7506

Santeri Siltanen, tutoroinnista vastaava hallituksen jäsen
santeri.siltanen@sammakko.fi

Essi Vähänen, tutoroinnista ja kv-tutoroinnista vastaava hallituksen jäsen
essi.vahanen@sammakko.fi