Tutorhaku

Täydennyshaku kevät 2024

Tutoroinnin täydennyshaku on nyt käynnissä! Oletko sinä tuleva SAMMAKKOtutor?

Tutoriksi haetaan ihan tavallisia opiskelijoita. Sinun ei tarvitse olla supersosiaalinen moniosaaja. Riittää, kun olet sinä. Tutorit ovat vierellä kulkijoita, opastajia ja auttajia, olipa kyseessä sitten kampusrakennuksiin tutustuminen, sähköisten järjestelmien opetteleminen tai vaikka ensimmäiset opiskelijabileet!

Tutorit rakentavat tiiviimpää, yhtenäisempää ja iloisempaa korkeakouluyhteisöä – onnellisen opiskelijan puolesta. 

Muistat varmasti itsekin oman tutorisi ensimmäisiltä päiviltäsi SAMKissa. Tutorit ottavat vastaan uudet opiskelijat orientaatioviikolla. Lisäksi tutorit järjestävät erilaisia tapahtumia, oikeastaan ihan kaikkea kahdenkeskeisestä ohjauksesta aloittavien ryhmien ryhmäytymisiin, kekkereihin ja teemapäiviin. Ja se juuri on tutoroinnissa hienointa! 

Tutorina toimiminen vaatii sitoutumista ja mukautumista muuttuviin tilanteisiin. Toiminta ottaa, mutta se myös antaa. Paljon! Toiminnasta tutorina voi tehdä juuri oman itsensä näköistä. Vain taivas on rajana uusille ideoille. Vapaamuotoisuudesta huolimatta tutortoimintaa ohjataan ja kehitetään opiskelijakunnassa määrätietoisesti. Apuna ovat opiskelijakunnan hallitus ja työntekijät, SAMKin opot, vastaavat vertaistutorit sekä tietenkin kaikki SAMMAKKOtutorit!

Tutorina toimiminen antaa mahtavia kokemuksia ja elinikäisiä ystäviä, sekä organisointitaitoa, esiintymisvarmuutta, rohkeutta ja uskallusta! Tämän lisäksi toiminnasta saa opintopisteitä, ja tietenkin tutorointi näyttää hyvältä myös ansioluettelossa!

LUE LISÄÄ TUTOROINNISTA

Hae nyt tutoriksi täydennyshaussa!

Missasitko syksyn tutorhaun? Heräsikö kiinnostuksesi tutorointiin vasta nyt? Ei hätää! Opiskelijakunta järjestää tutorien täydennyshaun 15.-22.1.2024.

Haemme tekijöitä etenkin seuraaville aloille:
💚 vertaistutor: tekniikan alat, Pori
💚 vertaistutor: merenkulku, logistics ja international business, Rauma
💚 international tutor: Pori ja Rauma
💚 vastaava vertaistutor: Pori

Vaikka omaa opiskelualaasi ei löytyisi yllä olevalta listalta, niin hyviä tyyppejä ei koskaan voi olla liikaa, joten kannattaa siitä huolimatta laittaa hakemus vetämään. Hakemuslomakkeelle pääset alla olevan napin kautta. ⬇

TÄYTÄ TUTORHAKULOMAKE TÄSTÄ LINKISTÄ

Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä ja hakemuksen jättäneet kutsutaan tarvittaessa haastatteluun. Tiedotamme tästä hakijoita sähköpostitse tammikuun aikana, seuraa siis meiliäsi! 📩

Jäikö jokin asia mietityttämään? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Kai Hytönen, yhteisöllisyysasiantuntija
kai.hytonen@sammakko.fi
044 322 7506

Mira Hannolainen, tutoroinnista vastaava hallituksen jäsen
mira.hannolainen@sammakko.fi

Esa Huntington, kv-tutoroinnista vastaava hallituksen jäsen
esa.huntington@sammakko.fi