Tutorhaku

Syksy 2022

Tutorhaku on käynnissä! Oletko sinä tuleva SAMMAKKOtutor?

Tutoriksi haetaan ihan tavallisia opiskelijoita. Sinun ei tarvitse olla supersosiaalinen moniosaaja. Riittää, kun olet sinä. Tutorit ovat vierellä kulkijoita, opastajia ja auttajia, olipa kyseessä sitten kampusrakennuksiin tutustuminen, sähköisten järjestelmien opetteleminen tai vaikka ensimmäiset opiskelijabileet!

Tutorit rakentavat tiiviimpää, yhtenäisempää ja iloisempaa korkeakouluyhteisöä – onnellisen opiskelijan puolesta. 

Muistat varmasti itsekin oman tutorisi ensimmäisiltä päiviltäsi SAMKissa. Tutorit ottavat vastaan uudet opiskelijat orientaatioviikolla. Lisäksi tutorit järjestävät erilaisia tapahtumia, oikeastaan ihan kaikkea kahdenkeskeisestä ohjauksesta aloittavien ryhmien ryhmäytymisiin, kekkereihin ja teemapäiviin. Ja se juuri on tutoroinnissa hienointa! 

Tutorina toimiminen vaatii sitoutumista ja mukautumista muuttuviin tilanteisiin. Toiminta ottaa, mutta se myös antaa. Paljon! Toiminnasta tutorina voi tehdä juuri oman itsensä näköistä. Vain taivas on rajana uusille ideoille. Vapaamuotoisuudesta huolimatta tutortoimintaa ohjataan ja kehitetään opiskelijakunnassa määrätietoisesti. Apuna ovat opiskelijakunnan hallitus ja työntekijät, SAMKin opot, vastaavat vertaistutorit sekä tietenkin kaikki SAMMAKKOtutorit!

Tutorina toimiminen antaa mahtavia kokemuksia ja elinikäisiä ystäviä, sekä organisointitaitoa, esiintymisvarmuutta, rohkeutta ja uskallusta! Tämän lisäksi toiminnasta saa opintopisteitä, ja tietenkin tutorointi näyttää hyvältä myös ansioluettelossa!

LUE LISÄÄ TUTOROINNISTA

Tutorhaku on nyt auki!

Haku tutoriksi keväällä 2023 aloittaville ryhmille on nyt auki! Kannattaa hakea nopeasti, sillä tutorvalintoja tehdään varsin nopeallakin aikataululla. Täytä vain alla oleva lomake ja jää odottelemaan yhteydenottoa. Osa hakijoista kutsutaan yhteishaastatteluun ja heistä valitaan tulevat tutorit jotka aloittaa toimintansa keväällä 2023! Tutorkoulutus järjestetään joulukuussa.

HAKULOMAKE

Jäikö jokin asia mietityttämään? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Juho Paavola, yhteisöllisyysasiantuntija
juho.paavola@sammakko.fi
044 322 7506

Kosti Jussikainen, vertaistutoroinnista vastaava hallituksen jäsen
kosti.jussikainen@sammakko.fi