Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Sammakko tekee yhteistyötä usean eri alan yhteistyökumppanin kanssa, jotta voimme yhdessä tuottaa teille jäsenille ja opiskelijoille mm. matalan kynnyksen tapahtumia ja palveluita edullisemmilla hinnoilla! Yhteistyö tarkoittaa nimensä mukaisesti yhteistä työtä. Yritykset tukevat SAMMAKKOn toimintaa joko suoraan rahallisesti tai esimerkiksi tarjoamalla käyttöömme heidän tilojaan tai palveluitaan. Me SAMMAKKOssa tarjoamme heille esimerkiksi osallistumismahdollisuutta ja näkyvyyttä omissa tapahtumissamme, kampuksilla, KASI-kuukausikirjeessä, sekä sosiaalisessa mediassa.

Yhteistyökumppanuuksia tarkastellaan ja neuvotteluita käydään säännöllisin väliajoin. SAMMAKKOlla yhteistöistä vastaa hallituksen puheenjohtajisto sekä toiminnanjohtaja. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtaja@sammakko.fi.

Alla esittelemme hieman tämän hetken yhteistyökumppaneitamme!

OmaSP

OmaSp on tyytyväisten asiakkaiden pankki. Meillä hoidat raha-asiasi tutun asiantuntijan kanssa. Turvallisesti digikanavissa, suoralla puhelinnumerolla tai konttorissa paikan päällä. Valinta on aidosti sinun.

Klik Asuntovuokraus Oy

Klik Asuntovuokraus on moderni vuokravälitysliike. Välitämme mm. yksityisten, julkisten toimitilojen ja rahastojen vuokra-asuntoja vuokralaisille. Ystävällinen ja välittävä tiimimme on apunasi kaikissa vuokra-asumisen kysymyksissä. Moderniin välityspalveluun luottavat jo tuhannet asiakkaat!

Opiskelijaliitto Pro

Opiskelijaliitto Pro edustaa kymmenien eri alojen opiskelijoita. Pro-Opiskelijat ry on osa Ammattiliitto Prota, joka solmii yli 70 työ- ja virkaehtosopimusta.

Ammattiliitto JHL

JHL on ammattiliitto, jonka tehtävänä on parantaa ja puolustaa jäsentensä työehtoja, muuttaa työelämää positiiviseen suuntaan sekä edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työelämässä.

Lyhenne JHL tulee sanoista Julkisten ja hyvinvointialojen liitto. JHL on Suomen suurin julkisten alojen ammattiliitto, jonka jäsenillä on noin tuhat ammattinimikettä. JHL puolustaa tinkimättä koko laajan ammattikirjonsa etuja ja oikeuksia työelämässä.

JHL

Slice.fi

Slice on Suomen suurin opiskelijaetupalvelu ja SAMMAKKO:n jäsenten digitaalinen opiskelijakortti. Slice.fi – sovelluksen avulla SAMMAKKO:n jäsenet voivat lunastaa tuhansia rahanarvoisia jäsenetuja halki Suomen. 

Porin Ässät

Porin Ässät on perinteikäs ja tunnistettu seura. Toteutamme Ässien kanssa tapahtumayhteistyötä, kuten opiskelijapelejä ja Pata-approja.

Rauman Lukko

Rauman Lukko on vuonna 1936 perustettu raumalainen urheiluseura. Toteutamme Lukon kanssa tapahtumayhteistyötä, kuten opiskelijapelejä ja Lukko-approja.