Edustajiston puheenjohtajisto ja hallitus 2021 valittu

marras 24, 2020 | Ajankohtaista, Edustajistovaalit, päätöksenteko

Opiskelijakunnan edustajisto 2021 kokoontui järjestäytymiskokoukseen tiistaina 24. marraskuuta.

Edustajiston puheenjohtajaksi tuli valituksi tietojenkäsittelyn tradenomiksi opiskeleva Kristiina Erinko. Kristiina muutti Poriin ja SAMKin opiskelijaksi Vaasasta tänä syksynä. Aiemmin hän on toiminut Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOKin edustajistossa.

Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin vaalilla sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelija Kai Hytönen. Kai on toiminut kuluneena vuonna SAMMAKKOn hallituksen tuutoroinnista vastaavana jäsenenä. Ehdolla olivat myös Jonna Hautamäki ja Karrar Al-Khanjarawy.

Hallituksen puheenjohtajaksi tuli yksimielisesti valituksi rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opiskelija Nita Vallimäki. Nita palaa SAMMAKKO-hommiin työskenneltyään vuoden Opiskelijoiden Liikuntaliiton varapuheenjohtajana.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Taru Hyrkäs. Taru on kuluneella kaudella ollut SAMMAKKOn edustajistossa sekä aktiivisena paikallisyhdistys PoRestossa. Ehdolla varapuheenjohtajiksi olivat Tarun lisäksi Jonna Hautamäki sekä Elina Poutanen.

Hallituksen kooksi päätettiin viisi jäsentä. Hallitukseen valituiksi tulivat Jonna-Maria Hautamäki, Jukka-Pekka Aaltonen, Heli Lukander, Nadja Grönfors ja Suvituulia Grönroos.