HAKUKUULUTUS: Haemme varaedustajaa tutkintolautakuntaan

tammi 3, 2022 | Ajankohtaista, edunvalvonta, Tiedote

Haemme opiskelijaedustajalle varajäsentä tutkintolautakuntaan

Opiskelijakunta SAMMAKKO hakee yhtä varajäsentä Satakunnan ammattikorkeakoulun tutkintolautakuntaan edellisen varajäsenen valmistuttua. Toimikausi on alkanut 1.1.2021 ja päättyy 31.12.2022. Hakukelpoisia ovat tutkintoon johtavassa koulutuksessa SAMKissa opiskelevat läsnä olevat opiskelijat. Etusijalla ovat hakijat, jotka voivat sitoutua tehtävään 31.12.2022 saakka.

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus PDF-tiedostona SAMMAKKOn toiminnanjohtaja Laura Pulliselle ma 17.1.2022 mennessä sähköpostitse (laura.pullinen@sammakko.fi). Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan oletettu valmistumisaika. Valinnan tekee opiskelijakunnan edustajisto tammikuussa.

Otsikoi sähköpostisi HAKEMUS + SUKUNIMI + TUTKINTOLAUTAKUNTA

Tutkintolautakunnan tehtävä

Opintosuoritusten arviointia ja muualla suoritettujen opintojen tai muulla tavoin osoitetun osaamisen hyväksi lukemista koskevien oikaisupyyntöjen käsittelyä varten yhtiössä on tutkintolautakunta. Tutkintolautakunnan puheenjohtajan ja jäsenet sekä heidän henkilökohtaiset varajäsenensä valitsee yhtiön hallitus kahden kalenterivuoden toimikaudeksi kerrallaan. Puheenjohtajan ja hänen varajäsenensä tulee olla ammattikorkeakoulun yliopettaja tai lehtori. Tutkintolautakunnan muut jäsenet ovat vakituisessa työsuhteessa oleva ammattikorkeakoulun opettaja ja tutkintoon johtavassa koulutuksessa oleva opiskelija. Tutkintolautakunnan esittelijänä toimii opiskelijapalveluiden päällikkö.

(Lähde: Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n johtosääntö)