Juho Paavola opiskelijakunta SAMMAKKOn yhteisöllisyysasiantuntijaksi

heinä 29, 2022 | Ajankohtaista, edunvalvonta, Tiedote

Juho Paavola aloittaa opiskelijakunnan työntekijänä 1.8.2022

 

Opiskelijakunta SAMMAKKOn yhteisöllisyysasiantuntijaksi on valittu Juho Paavola. Yhteisöllisyysasiantuntijan tehtävänimike on opiskelijakunnassa uusi. Toimenkuvaan kuuluu tuutoroinnin kokonaisuus sekä opiskeluhyvinvointiin ja edunvalvontaan liittyviä työtehtäviä.

Paavola opiskelee järjestö- ja nuorisotyön yhteisöpedagogiksi Humanistisessa ammattikorkeakoulussa. Hänellä on laaja kokemus opiskelijakunta- ja järjestökentällä toimimisesta. Paavola työskentelee tällä hetkellä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUOn tuutoroinnin ja palveluiden asiantuntijana, jossa koordinoi kolmesta OKM-hankkeesta koostuvaa kokonaisuutta. Työtehtäviin liittyy myös opiskelijakunnan palveluiden uudistaminen ja toteutus.

”Tämä tuntuu kotiinpaluulta, josta olen erittäin onnellinen. SAMMAKKO, SAMK ja opiskelijaelämä yleensä ovat antaneet minulle erittäin paljon, joten haluan ehdottomasti varmistaa sen olevan totta ihan kaikille Satakunnassa opiskeleville. Opiskelijoiden yhteisöllisyys ja hyvinvointi ovat minulle aidosti sydämen asioita, joita tulen erittäin innostuneena parantamaan entisestään tuutoroinnin ja uudenlaisten toimintamallien kautta”, Paavola kertoo.

 

Aiemmin Paavola on toiminut Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toiminnanjohtajan sijaisena sekä piiritoiminnanjohtajana poliittisen puolueen nuorisojärjestössä. Asiantuntijatyön lisäksi Paavolalla on kokemusta niin opiskelijakunnan kuin liittotason luottamustoimista. Paavola on toiminut SAMKissa vertais- ja liikuntatuutorina, sekä vastaavaa vertaistuutorina. Lisäksi hän on toiminut opiskelijakunta SAMMAKKOn hallituksen jäsenenä tuutoroinnin ja tapahtumien parissa sekä hallituksen puheenjohtajana 2019. Valtakunnallisella tasolla Paavola on toiminut opiskelijoiden edunvalvojana Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:n varapuheenjohtajana vuonna 2017.

Juho aloittaa tehtävässään 1.8.2022. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

 

Muuta tiedotettavaa työsuhteista:
Marianne Mäkelä palasi toiminnanjohtajan tehtävään 1.6.2022 alkaen ja Enni Korpunen valittiin jatkamaan viestinnän ja edunvalvonnan asiantuntijana vakituisessa työsuhteessa 1.6.2022 alkaen.