SAMMAKKO hakee hallitukseen uutta jäsentä loppuvuodeksi 2018

maalis 20, 2018 | Ajankohtaista

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKOn hallitus esittää opiskelijakunnan edustajistolle, että hallitusta täydennetään yhdellä jäsenellä loppuvuodeksi 2018. Valittavan jäsenen vastuualueena tulee olemaan erityisesti opiskelijakunnan tapahtumien toteuttaminen yhdessä muun tapahtumatiimin kanssa. Opiskelijakunnan hallitustyöskentelyyn sisältyy myös hallituksen ja edustajiston kokouksiin, erilaisten työ-ja kehittämisryhmien toimintaan sekä opiskelijakunnan muuhun operatiiviseen toimintaan osallistumista.

Hallitustyöskentely edellyttää sitoutumista opiskelijoiden edunvalvontaan ammattikorkeakoulussa. Työtä tehdään vähintään viikoittain ja se vaatii paitsi hyviä tiimityötaitoja myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hallituksen jäsenille maksetaan työskentelystä nimellistä korvausta 100€/kk, mutta ennen kaikkea hallituksessa toimiminen antaa mahdollisuuden kehittää itseään sekä verkostoitua laajasti niin Satakunnassa kuin valtakunnallisestikin.

Hallituksen jäsenen valinta suoritetaan opiskelijakunta SAMMAKKOn edustajiston kokouksessa keskiviikkona 28.3.2018 klo 14.00 alkaen. Kokous pidetään Porin kampuksella tilassa (A517). Hallitukseen hakijoiden tulee asettua ehdolle viimeistään edustajiston kokouksessa, mutta toivomme hakijoiden ilmaisevan halukkuutensa etukäteen ja lähettävän vapaamuotoisen hakemuksensa 27.3. mennessä pääsihteerille tara.vallimaki@sammakko.fi

Lisätietoja hallitustyöskentelystä voi tiedustella hallituksen puheenjohtajalta tuomas.saarnilahti@sammakko.fi