SAMMAKKO on järjestäytynyt vuotta 2022 varten

joulu 9, 2021 | Ajankohtaista, edunvalvonta

SAMMAKKOn edustajisto ja hallitus 2022 ovat järjestäytyneet! Nämä tyypit paiskivat hommia onnellisen opiskelijan puolesta vuonna 2022.

Aaro Ali-Hokka ja Jussi-Pekka Aaltonen.

EDUSTAJISTON PUHEENJOHTAJISTO

Aaro Ali-Hokka on energia- ja ympäristötekniikan opiskelija ja heiluttaa nuijaa edustajiston puheenjohtajana vuonna 2022.

Jussi-Pekka Aaltonen opiskelee Robotiikka-Akatemiassa ja johtaa varapuheenjohtajana edustajiston toimintaa Aaron kanssa.

 

HALLITUS 

Nadja Grönfors tietojenkäisttelyn opiskelija ja SAMMAKKOn hallituksen puheenjohtaja. Nadjan vastuulla on opiskelijakunnan yhteistyökumppanuudet, jäsenpalvelut ja hallitustyön johtaminen.

Jonna Hautamäki on matkailuliiketoiminnan opiskelija ja SAMMAKKOn hallituksen varapuheenjohtaja. Jonna vastaa opiskelijakunnan yhteistyökumppanuuksista ja jäsenpalveluista yhdessä puheenjohtajan kanssa sekä SAMMAKKOn tapahtumista tapahtumavastaavan kanssa.

Kosti Jussikainen on sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelija. Hallituksessa Kostin vastuulla on vertaistuutorointi ja sen kehittäminen.

Susanna Somero opiskelee energia- ja ympäristötekniikkaa. SAMMAKKOssa Suski huolehtii kansainvälisistä asioista ja kehittää kv-tuutorointia. Tämän lisäksi hän vastaa yhdessä Jonnan kanssa opiskelijakunnan tapahtumista!

Ville Nurmila on tietojenkäsittelyn opiskelija, joka vastaa opiskelijahyvinvoinnin palveluista ja hyvinvointituutoroinnista vuonna 2022.

Rosalia Breider opiskelee liiketaloutta ja SAMMAKKOn hallituksessa kehittää edunvalvontaa sekä koulutuspolitiikan että sosiaalipolitiikan näkökulmista.

Eveliina Sinisalo on restonomiopiskelija. Evellä hallussa tulevana vuonna on SAMMAKKOn viestintä ja markkinointi.