SAMMAKKOn hallitus järjestäytyi – katso, miten hommat jakautuivat vuodelle 2020

joulu 20, 2019 | päätöksenteko

Hallitusten perinteensiirtoviikonlopun päätteeksi vuoden 2020 hallituksen jäsenet pohtivat työnjakoaan ja jokaiselle löytyi innostava pesti ensi vuodeksi! Lue, miten hommat jaettiin uuden vuosikymmenen ensimmäiselle SAMMAKKO-hallitukselle.

Linda Kolehmainen, hallituksen puheenjohtaja
Linda huolehtii siitä, että SAMMAKKOssa hommat rullaa eteenpäin kuten kuuluukin – vauhdilla. Linda on vastuussa vähän kaikesta ja on esimerkiksi opiskelijakunnan toiminnanjohtajan lähijohtaja.

Jussi Suominen, hallituksen varapuheenjohtaja
Jussi on vara-Linda, jonka hommana on tukea puheenjohtajaa ja tsempata hallituksen jäseniä. Yhdessä hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen kanssa Jussi varmistaa, että SAMMAKKOmaiset hommat hoidetaan.

Mauri Lehtikangas, koulutuspolitiikka
Mauri on opiskelijoiden edunvalvonnan toinen soturi! Mauriin voi olla yhteydessä, kun mielen päällä on vaikkapa epäilys epäreilusta kohtelusta opintojaksolla tai ajatus kurssipalautteiden kehittämisestä.

Vilhelmiina Riuttala, sosiaalipolitiikka ja hyvinvointi
Toisena edunvalvontaritarina toimii Vilhelmiina. Vilhelmiinan spesiaalialaa ovat opiskelijoiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja esimerkiksi terveydenhoitoon liittyvät kysymykset.

Janne Lagerroos, tapahtumat ja liikunta
Loikat, Wapprot, Kurnajaiset, you name it! Janne on mies paikallaan, mitä tulee tapahtumien järjestämiseen ja liikuntapalveluiden kehittämiseen. Jos haluat olla mukana tapahtumien järjestämisessä, ota yhteyttä Janneen!

Elina Vuorinen, ohjaus ja jäsenpalvelut
Elina ottaa vastuulleen opiskelijoiden ohjauksen ja jäsenpalvelujen kokonaisvaltaisen kehittämisen. Tämän tehopakkauksen käsissä meillä on entistäkin paremmin palveleva SAMMAKKO!

Kai Hytönen, tuutorointi ja yhteistyö
Kai, eli tuutoreiden tuutori, huolehtii vuonna 2020 tuutoreista ja tuutoroinnista, jotta opiskelijat kaikkialla SAMKissa ovat vieläkin onnellisempia. Kai myöskin pitää huolta siitä, että ainejärjestöjen ääni kuuluu SAMMAKKOssa ja yhteistyö sujuu muitta mutkitta.

Huda Sharif, kansainväliset asiat ja viestintä
Huda pitää huolta siitä, että kansainväliset asiat eivät jää vain sanahelinäksi toimintasuunnitelmaan. Hudan hommana on parantaa yhteistyötä SAMK:n kansainvälisten asioiden toimiston kanssa, jotta sekä SAMKista lähtevillä että SAMKiin saapuvilla vaihtareilla ja tutkinto-opiskelijoilla on hyvä olla.

Saat uuden hallituksen jäsenet kiinni sähköpostitse etunimi.sukunimi@sammakko.fi!