SAMMAKKOn ja Frankin yhteistyö päättyy

tammi 28, 2018 | Ajankohtaista, palvelut

Opiskelijakunta SAMMAKKOn ja opiskelijaetupalvelu Frankin yhteistyö päättyy 31.1.2018. Opiskelijakunta haluaa palvella jäseniään entistä paremmin ja on muuttuneessa toimintaympäristössä päättänyt panostaa erityisesti paikallisiin etuihin sekä palveluntarjoajiin.

Yhteistyön päättyminen tarkoittaa sitä, että Frankin palvelut, kuten Frank app, eivät enää tammikuun jälkeen ole jäsentemme käytettävissä. Jäsenemme saavat 1.2.2018 alkaen käyttöönsä Slice.fi:n tuottaman ilmaisen sovelluksen, joka sisältää virallisen digitaalisen opiskelijakortin valtakunnallisine opiskelijaetuineen sekä lukuisia paikallisia etuja. Jatkossa myös perinteinen muovinen opiskelijakortti tilataan suoraan opiskelijakunnan kautta.

Opiskelijakunta on samalla uudistanut jäsenrekisteriään paremmin toimintaa palvelevaksi ja tämän johdosta jäsenten tulee täydentää rekisteristä mahdollisesti puuttuvia tietoja jäsenyyden uusimisen yhteydessä. Jäsenyys maksaa jatkossa 16€ lukukaudessa ja 30€ lukuvuodessa.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa vaivaa.

Mitä tapahtuu opiskelijaeduille?
Slice appin ja digitaalisen opiskelijakortin kautta jäsentemme käytössä ovat kaikki valtakunnalliset opiskelijaedut (VR, Matkahuolto) sekä entistäkin mittavammat paikalliset edut.

Miten toimia?
Syksyn jäsenyys ja opiskelijakortti ovat voimassa tammikuun loppuun saakka ja uusi digitaalinen opiskelijakortti on ladattavissa 1.2. alkaen. Suosittelemme uusimaan jäsenyyden tammikuun loppupuolella, jolloin tiedot siirtyvät suoraan uuteen rekisteriimme. Jos et vielä ole opiskelijakunnan jäsen ja haluat opiskelijakortin heti, voit liittyä jäseneksi verkkosivujemme kautta ja ladata Frank app -sovelluksen tammikuun ajaksi.

Miten toimia 1.2.2018 alkaen?
1.) Jos käytössäsi on Frank app ja haluat ottaa käyttöön Slice.fi:n uuden digitaalisen opiskelijakortin -> Jatka jäsenyyttäsi verkkosivuillamme. Jäsenyys maksaa 16€ lukukaudessa tai 30€ lukuvuodessa. Jäsenyyden jatkamisen yhteydessä tulee täydentää jäsenrekisteristä mahdollisesti puuttuvat tiedot. Maksun kirjautumisen jälkeen saat koulun sähköpostiin koodin, jolla voit lataamisen jälkeen aktivoida Slice appin ja digitaalisen opiskelijakortin. Sovelluksen löydät Google Play ja App Storesta.

2.) Jos käytössäsi on perinteinen opiskelijakortti -> Jatka jäsenyyttäsi verkkosivujemme kautta tai toimistoillamme. Uusi lukuvuositarra opiskelijakorttiin tulee noutaa toimistoiltamme.

3.) Jos haluat liittyä jäseneksi -> Liity jäseneksi verkkosivujemme kautta. Mikäli haluat perinteisen opiskelijakortin klikkaa lomakkeella kohta ”tilaa opiskelijakortti”. Maksun kirjautumisen jälkeen saat koulun sähköpostiin koodin, jolla voit lataamisen jälkeen aktivoida Slice appin ja digitaalisen opiskelijakortin. Sovelluksen löydät Google Play ja App Storesta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja muutoksesta, tule käymään toimistoillamme tai ota yhteyttä sammakko@sammakko.fi.