Slice.fi-jäsenetuja loppuvuoteen

joulu 7, 2022 | Ajankohtaista, palvelut, Slice, Tiedote

Uber – 10 euron alennuskoodi uusille käyttäjille!

Halusitpa asioida kaupungilla tai tutustua vieraaseen kaupunkiin – liikkumisen pitää olla helppoa. Uber on kansainvälisesti tunnettu sovellus, josta tilaat itsellesi helposti kyydin! Uber tarjoaa opiskelijoille kymmenen euron alennuksen ensimmäisestä matkasta uusille käyttäjille koodilla SLICE_NEW_04. Syötä etu Uberin sovelluksessa.

Kampanjan ehdot:

 • Kampanja on voimassa joulukuun ajan.
 • Kampanja on voimassa ainoastaan niillä alueilla, joissa Uber toimii – eli Helsingissä, Tampereella sekä Turussa
 • Alennuskoodi koskee ainoastaan uusia asiakkaita.
 • Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin.
 • Alennusta ei voi käyttää peruutusmaksuihin tai tippeihin.
 • Jos sinulla on sovelluksessa useampi alennuskoodi, isoimman arvon omaava koodi käytetään ensimmäisenä
 • Etua ei voi hyödyntää Uber Eats -tilauksiin.

______________________________

BookBeat – Kokeile 45 päivää maksutta

Nyt voit uutena BookBeat-käyttäjänä kokeilla Suomen suosituinta äänikirjapalvelua 45 päivää maksutta. BookBeatista löydät yli 500 000 e- ja äänikirjaa, joista valita kuunneltavaa ja luettavaa.*

Korkeakouluopiskelijana saat nyt myös nauttia e- ja äänikirjoista 50 % alennuksella! Opiskelijana saat 20 tuntia kuuntelua ja lukemista vain hintaan 4,99 €/kk. Voit hyödyntää BookBeat Opiskelija -edun huolimatta siitä, oletko uusi tai vanha asiakas.**

*Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille. Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 30 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti (alkaen 9,99 €/kk). Mikäli haluat suoraan kokeilujakson jälkeen hyödyntää korkeakouluopiskelijoiden opiskelijaedun valitse Basic-paketti rekisteröityessäsi. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, voit milloin tahansa lopettaa tilauksen.

**BookBeat Opiskelija -etu koskee korkeakouluopiskelijoita. Opiskelijaedulla saat käyttöösi BookBeat Basic -paketin. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa, voit milloin tahansa lopettaa tilauksen. Linkki etuun: www.slice.fi/bookbeat

______________________________

24Rent – Henkilö- ja pakettiautovuokraukset -20 % alennuksella!

Opiskelija, oletko muuttamassa toiselle paikkakunnalle? Vai haluaisitko lähteä esimerkiksi kiertämään Lappia, mutta tarvitset kuljetustilaa ja joustavaa liikkumista matkasi aikana? 24Rent on täysin kotimainen yhteiskäyttöautopalvelu, josta voit vuokrata auton yli 30 paikkakunnalta.

Varaaminen tapahtuu täysin vaivatta netin välityksellä, ja tiepalvelumme palvelee tarvittaessa ympäri vuorokauden. Noin tuhannen auton valikoimastamme löydät niin henkilöautoja, pakettiautoja kuin minibussejakin ympäri Suomea! Voit tutustua autoihin kotisivuillamme.

24Rent tarjoaa henkilöautovuokraukset opiskelijoille -20 % alennuksella koodilla: SLICEHA20. Pakettiautojen vuokraukset opiskelijoille sunnuntain ja torstain välille -20% koodilla: SLICEPAKU20. Lunasta nämä tarjoukset kotisivuilta osoitteesta 24rent.fi

______________________________

Night Lite -sovelluksella lukuisia alennuksia yöelämässä! Night Lite Shine -jäsenyys nyt kuukaudeksi veloituksetta

Night Lite -sovelluksella otat kaiken irti illasta ja pääset nauttimaan jäseneduista välittömästi. Tähditä suosikkipaikkasi niin saat käyttöösi vaihtuvat etukupongit ja näet tulevat tapahtumat.

Shine-tasolla saat aina 15 % alennuksen normaalihintaisista juomatuotteista, ilmaisen sisäänpääsyn ravintoloihin* (pl. narikkamaksu) sekä käyttöösi parempia Shine-tason etukuponkeja. Jäsentarjoustuotteet ja niiden hinnat ovat esillä ravintoloissa.
*Sisäänpääsyedut eivät koske erikoisiltoja tai yksityistapahtumia.

Night Litessa on mukana yli 20 baaria, ravintolaa ja yökerhoa Helsingissä, Kajaanissa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Seinäjoella, Tampereella ja Valkeakoskella.

Biletä edullisemmin Shinella! Nyt saat Night Lite Shine-tason 1 kuukaudeksi veloituksetta syöttämällä koodin SLICE22 sovellukseen. Shine-jäsenenä saat seuraavat edut: ilmainen sisäänpääsy kaikkiin sovelluksen yökerhoihin*, -15 % alennus normaalihintaisista juomista sekä vaihtuvat Shine-etukupongit. Jäsenyys loppuu automaattisesti kuukauden jälkeen.

______________________________

Viking Line – Risteilyitä huippuedullisesti Turusta ja Helsingistä!

Turun risteilyt jopa -40 % alennuksella!
Viking Gracen vuorokauden risteilyt Turusta ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja hauskoja hetkiä. Viking Grace on Itämeren kovin keikka-areena.
Ikäraja 20v. Paikkoja on rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Max. 2 hyttiä/ varaus. Etu on voimassa maanantai -torstai & lauantai lähdöillä 20.9-18.12.2022. Edullisin hinta netissä. Varaa matkasi tuotetunnuksella: FRSLICE www.vikingline.fi tai soita 0600-415 77 (2,01€/vastattu puhelu + pvm./mpm.)

Viking Linen risteilyt Helsingistä, jopa -50 % päivän hinnasta!
Risteilyt Helsingistä Tallinnaan tai Tukholmaan! Etu on voimassa joka päivä 22.12.2022 asti. Piipahda Päiväristeilyllä tai loppuviikolla voit tehdä Piknikristeilyn. Miniristeily on mainio vaihtoehto illanvietolle maissa. Tai risteile Päiväksi Tukholmaan Gabriellalla, lähdöt Helsingistä joka toinen päivä. Ikäraja Tallinnaan joka päivä 18v. Ikäraja Tukholmaan 20v. Paikkoja on rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Max. 8 henkilöä / varaus. Edullisin hinta netissä. Varaa matkasi tuotetunnuksella: FRSLICE www.vikingline.fi tai soita 0600-415 77 (2,01€/vastattu puhelu + pvm./mpm.)

______________________________

FLOY – Rekisteröitymällä käyttäjäksi koodilla SLICE 50 € bonusrahaa!

FLOY kevytyrittäjyys on moderni palvelu, joka mahdollistaa työsuoritustesi laskuttamisen ilman oman yrityksen mukanaan tuomia velvoitteita. Et tarvitse toiminimeä, etkä y-tunnusta ja voit unohtaa kirjanpidon tilinpäätöksineen. Floy laskutuspalvelulla me hoidamme tylsät ja työläät hommat puolestasi ja sinä saat keskittyä olennaiseen -omaan työhösi. Laskutuspalvelun komissio on 4%. Kevytyrittäjänä voit ansaita ammattitaidollasi ilman yrittäjyyden koukeroita. Kevytyrittäjyys mukautuu elämääsi joustavasti, eikä velvoita ympärivuotiseen jatkuvaan toimintaan, voit hyvin työskennellä osa-aikaisesti tai opiskelun lomassa. Teet töitä silloin, kuin sinulle sopii ja jätät lopun meidän huoleksemme.

Kun rekisteröidyt FLOYn käyttäjäksi, niin saat koodilla SLICE 50 € bonusrahaa, jotka voi käyttää palvelumaksuihin.

______________________________

Muista myös paikalliset edut!

 • K-Supermarket Lautturi, Huittinen: Kotipizzan ostajalle 0,5l juoma veloituksetta
 • ABC Huittinen: Kaksi a la carte -annosta yhden hinnalla
 • Kesport, Huittinen: Kertaostos -25 % alennuksella
 • Vianor Kankaanpää: Renkaanvaihto -50 %
 • Valokuvaamo Kata Rotsten, Kankaanpää: Passikuva -50 %