SPR:n nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu avoin Kaveri-ryhmä aloitti toimintansa!

maalis 22, 2022 | Ajankohtaista

SPR:n nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu avoin Kaveri-ryhmä aloitti toimintansa! Seuraava tapaaminen on torstaina 24.3. klo 17:30 eteen päin.
 
Monia jännittää joskus uusien ihmisten tapaaminen, mutta erilaisia kaveritaitoja voi harjoitella! Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua vaan voit tulla paikalle, kun sinulle sopii. Tervetuloa mukaan tapaamaan uusia ihmisiä, löytämään kavereita ja harjoittelemaan kaveritaitoja!
 
Kunkin illan alkuun on varattu pieni hetki (30-45min) uuteen Punaisen Ristin kaveritaitoja-ohjelmaan tutustumiseen yhteisesti. Kaveritaitoja- ohjelma on maksuton ja avoimesti käytettävissä osoitteessa: https://sproppimateriaalit.fi/web/site-186223/state-jurdcmzrgercytzr/front-page
 
📧 Muistutamme myös nuorille suunnatusta kahdenvälisestä ystävätoiminnasta sekä verkossa että kasvotusten. Kasvokkaiseen ystävätoimintaan voit jättää kaveripyynnön sähköpostilla spr.ystavavalitys@gmail.com tai viestillä/WhatsAppilla numeroon 044 2952260, vastaamme kahden päivän kuluessa!
📧 Verkkoystäväpyynnön voi jättää sähköisellä lomakkeella: https://spr-vati-web.azurewebsites.net/verkkoystava
📧 Lisätietoja nuorille suunnatusta ystävätoiminnasta löytyy osoitteesta: https://rednet.punainenristi.fi/node/54533
 
👥 Etsimme mukaan toimintaan myös uusia vapaaehtoisia. Seuraava ystävätoiminnan koulutus järjestetään tiistaina 5.4. klo 17-20 Yhteisötalo Otavassa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 1.4. mennessä: https://oma.punainenristi.fi/event/14524
 
Lisätietoja:
 
Nina Fisk
Järjestökehittäjä (nuoriso- ja järjestötoiminta)
Suomen Punainen Risti
Satakunnan piiri
nina.fisk@redcross.fi
p. 040 1429298