Edustajistovaalit
2021

501– Tradet

501 Christer Warén

tietojenkäsittely

Olen 24-vuotias porilainen tietojenkäsittelyn tradenomiopiskelija. Asetuin ehdolle vaaleissa, sillä haluan olla ohjaamassa opiskelijakunnan toimintaa ja suuntaa kohti parempaa tulevaisuutta. Meidän tulisi panostaa opiskelijoiden edunvalvontaan enemmän. Tämän lisäksi tekemällä edunvalvonnasta näkyvämpi osa opiskelijakunnan toimintaa voidaan ottaa katse kohti avoimempaa ja parempaa tulevaisuutta. Kehitetään yhdessä SAMMAKKO:n edunvalvonnasta parempaa yksi loikka kerrallaan.

502 Sallamaari Heinonen

liiketalous

Haluan olla mukana vaikuttamassa opiskeluun ja opiskelijoihin vaikuttavissa päätöksissä. Lisäksi onhan se kiva lisä CV:hen. Odotan kovasti mahdollisuutta ryhmäytyä eri alojen edustajien kanssa ja päästä tekemään yhteistyötä.

503 Henna Tammisto

yrittäjän koulutusohjelma

Olen opiskelijoiden tätiosastoa, joten käsilaukkuuni on kertynyt melkein saman verran kokemusta kuin Muumimammalla, vaikka Peppi Pitkätossu kuvaakin minua ehkä henkilönä enemmän. Olen toiminut yli 15 vuotta yrittäjänä, kunnes korona teki työni miltei mahdottomaksi ja päätin aloittaa opiskelut viime syksynä.

Myös minä haluan olla edistämässä opiskelijoiden hyvinvointia ja mahdollisimman vakaata opiskelun alkua kestävillä ratkaisuilla mm lisäämällä resursseja tuutoritoiminnan (koulutuksen ja ryhmäytymisen) vahvistamiseksi. Tuutorit luovat pohjan uuden opiskelijan alkutaipaleelle, joten haluan kehittää toimintatapoja ja yhteistyökuvioita opetushenkilöstön ja tuutorien välille entistä ketterämmäksi. Näihin liittyen tulen käynnistämään vakavan keskustelun SAMKin hallituksessa, johon kuulun opiskelijoiden edustajana. Aikaisemmin olen jo vaikuttanut hallituksen kokouksissa mm AHOToinnin, Moodlen ja Lokin sisältojen selkeyttämiseen ja yhdenmukaistamiseen.

Luottamustoimet: SAMK hallituksen jäsen, SAMK opiskelijavalintalautakunnan jäsen, Tuudo student advisory board member, Satakunnan käräjäoikeuden lautamies, Pyhäjärviteatterin hallituksen jäsen. Työskentelen RoboAI tiimissä hankkeen projektipäällikkönä vielä hetken, joten SAMK ja eri alojen opiskelijat sekä henkilökunta on tullut tutuksi nopeasti.

504 Nadja Grönfors

tietojenkäsittely

Mä oon Nadja ja mut tunnetaan kovana kyseenalaistajana. Ps. Voit mennä katsomaan vuoden 2020 edustajiston pöytäkirjat, joka kerta pöytäkirjantarkastajana #käytettävissä

505 Mikko Tuomikoski

liiketalous

Mikko Tuomikoski, neljännen vuoden International Business – opiskelija Raumalta. Haluan päästä vaikuttamaan miten opiskelijat viihtyvät ja haluavat tulla opiskelemaan Satakuntaan. 

506 Ville Nurmila

tietojenkäsittely
Asetun ehdolle samasta syystä kun lähdin vertaistuutoriksi, haluan auttaa ihmisiä heidän opinnoissaan ja koittaa myös saada heidän opiskeluajastaan mieluisampaa. Miksi siis minut kannattaisi valita? Lyhyesti vastattuna en ole yhtään sen parempi kuin kukaan muukaan, mutta olen yleensä se joka ensimmäisenä suunsa avaa tai joukkoa lähtee eteenpäin viemään. Näin ollen saan asioita aikaan ilman erillisiä viivästyksiä.

507 Rosalia Breider

liiketalous

Asetun ehdolle, jotta pääsen vaikuttamaan opiskelijoiden asemaan ja yhteisiin asioihin Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Odotan innolla yhteistyötä muiden kanssa ja olen valmis tarttumaan toimeen.

508 Tuomas Kovanen

tietojenkäsittely
Nimeni on Tuomas Kovanen. Olen 19-vuotias Porilainen, kotoisin Harjavallasta ja paraikaa opiskelen SAMK:issa Tietojenkäsittelyä toista vuotta. Itseäni voisin lyhyesti kuvailla melko uteliaaksi, mutta kuitenkin rauhalliseksi ja kiinnostun melkoisen helposti kaikesta uudesta ja ihmeellisestä.
Asetuin ehdolle, sillä haluan tietää ja vaikuttaa siihen, mitä opiskelijoiden eteen ollaan valmiita tekemään niin nyt kuin tulevaisuudessa ja miten voin mahdollisesti olla niissä hyödyksi. Minulle ensisijaisen tärkeää on opiskelijoiden hyvinvointi ja jokaisen tasa-arvoinen kohtelu. Uskon että yhtä köyttä vetämällä saamme ylläpidettyä SAMKin yhteishengen vastaisuudessaankin hyvänä ja saamme aikaan parhaita mahdollisia päätöksiä.
 
”Yhteistyöllä kohti parempaa huomista!”.

509 Heidi Kiikola

liiketalous

Hei, olen Heidi, 40v äiti-ihminen. Minuun olet saattanut törmätä Porin tradenomiopiskelijoiden yhdistyksen PORA ryn toiminnoissa, toimin yhdistyksessä puheenjohtajana. Olen ollut Sammakon edustajistossa nyt vuoden, homma on mielenkiintoista ja odotan innolla seuraavaa kautta. Itseä kiinnostaa ajaa opiskelijoiden arkea helpottavia asioita, kaipasin keväällä etäopetukseen Hill-tallenteita ja haluaisin saada tähän jotain kehitystä. Jos sulla on jotain mielen päällä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, miten voisin ajaa sunkin asiaa.

 

510 Henna Mäkinen

tietojenkäsittely

Olen 3. vuoden tietojenkäsittelyn opiskelija. Olen toiminut vertaistuutorina ja tämän lukuvuoden nuorempana vastaavana vertaistuutorina tekniikan alalla. Tämän lisäksi olen Porin tradenomiopiskelijat PORA ry:n hallituksessa. Selkeästi siis tykkään mennä ja olla mukana erilaisissa jutuissa. Sen takia ehdokkaaksi asetunkin, sillä koen, että minulla voisi olla potentiaalista annettavaa myös edustajistoon.