Edustajistovaalit
2021

601– Ihastu insinööriin

601 Jussi-Pekka Aaltonen

Robotiikka-Akatemia

41-v, viime vuosi opkun toiminnassa oli niin kivaa, et otetaan uusiks. Odottelen vanhaa normaalia!

602 Viivi Ahola

energia- ja ympäristötekniikka

Olen ensimmäisen vuoden opiskelija Samkissa. Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja lenkkeillä. Asetun ehdolle, jotta voin vaikuttaa koulun asioihin sekä tapahtumiin. Ehdustajiston toiminnan toivon olevan yhtenäistä päättämistä ja vaikuttamista, ja odotan tutustumista myös muiden alojen opiskelijoihin.

603 Emma Alén

energia- ja ympäristötekniikka

Olen 24-vuotias Turusta Poriin rantautunut ensimmäisen vuoden energia- ja ympäristötekniikan insinööriopiskelija. Vapaa-ajallani tykkään päivisin liikkua luonnossa (eli eksyä Porin metsiin) ja iltaisin röhnöttää sohvalla katsellen MasterChef Australiaa. Olen ehdolla edustajistoon, koska haluan olla mukana kehittämässä opiskelijoille tärkeitä asioita, kuten tutorointia ja monipuolisia sekä hauskoja opiskelijatapahtumia. Lisäksi minua kiinnostaa päästä verkostoitumaan eri alojen opiskelijoiden kanssa. Odotan edustajistotoiminnalta mielenkiintoista ja inspiroivaa vuotta, jonka aikana päästään tekemään yhdessä tärkeitä päätöksiä opiskelijayhteisön hyväksi!

604 Aaro Ali-Hokka

energia- ja ympäristötekniikka

Minulla on kaksi koiraa ja pidän kovasti nuudeleista. Haluan vaikuttaa edustajistossa mm. seuraaviin asioihin: 1. Opettajia kannustettava tallentamaan Hill-luentojaan. 2. Seisomatyöskentelypisteitä koululle. 3. C-osan olohuoneeseen tulisi saada kahvinkeitin. Ääni minulle on ääni kahville!

605 Heikki Erkkilä

sähkö- ja automaatiotekniikka

Olen 21-vuotias porilainen, opiskelujen ohella harrastan metsästystä, kasvatan metsästyskoiria ja kalastan. Asetun ehdolle päästäkseni vaikuttamaan opiskelijakunnan toimintaan sekä tutustuakseni uusiin ihmisiin. Toiminnalta edustajistossa odotan tilanteita joissa voi kerryttää työelämätaitoja sekä mahdollisuutta päästä mukaan SAMK:n kehittämiseen

606 Suvituulia Grönroos

rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Haluan olla mukana vaikuttamassa opiskelijoiden asioihin.

607 Niko Laaksonen

rakennus- ja yhdyskuntateknikka

Olen jo maailmaa nähnyt 34-vuotias Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opiskelija Porin kampukselta. Tekoni ja ääneni ovat aina pienemmän puolella. Odotuksia edustajiston toiminnalta ovat paremman opiskeluympäristön luomistyö sekä erilaisuuksien kunniaan saattaminen.

608 Susanna Laiho

konetekniikka

Astun ensimmäistä kertaa ehdokkaaksi ja reppuni on täynnä kunnianhimoisia ideoita. Haluan olla mukana kehittämässä kampuksen toimintaa oppilaslähtöisesti, mutta samalla myös ympäristötietoisesti. Pyörää ei toki tarvitse aina keksiä uudelleen, vaan voimme ottaa mallia myös muiden oppilaitosten käytännöistä ja kokeiluista. Uskon, että jo pienilläkin parannuksilla voi olla jo suuri vaikutus kampuselämään.

609 Miska Lakanen

rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Asetun ehdolle, koska pystyn.

610 Mauri Lehtikangas

energia- ja ympäristötekniikka

Perheellisten ääntä opiskelijakunnassa Ihastu insinööriin listalla.

611 Mari Nylund

sähkö- ja automaatiotekniikka

Olen 31- vuotias ensimmäisen vuoden insinööriopiskelija. Asetun ehdolle siksi, että haluan ajaa opiskelija tovereideni asioita parempaan suuntaan. Haluan osaltani edistää opiskelijoiden yhtenäisyyttä ja tasa-arvoa. Odotan edustajistossa toimimiselta erityisesti opiskelijoiden etujen valvomista niiden edistämistä ja vaalimista.

612 Minni Saxton

logistics

Olen ollut ennenkin edustajistossa ja haluan vaikuttaa koulun, SAMMAKKOn, sekä muihin jarjestötoiminnallisiin asioihin positiivisesti. Haluan luoda voimakasta yhteistyö kykyä kaikille opiskelijaryhmille ja olen sitoutunut olemaan paikalla mahdollisiman monessa kokouksissa että Rauman kampuksen äänet myös kuullaan edustajistossa.

613 Mikko Seilonen

rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Hei. Olen 22-vuotias mies ja kolmannen vuoden rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opiskelija ja suuntaudun rakennesuunnitteluun. Harrastan voimaharjoittelua, osakesijoittamista ja ohjelmointia. Asetun ehdolle edustajistovaaleissa, koska omaan näkemyksiä miten Sammakon toimintaa voisi kehittää. Esimerkiksi opiskelijatapahtumien markkinointi vaatii muutakin kuin viestin sähköpostiin. Tuutorit tavoittavat ensimmäisen vuoden opiskelijat, mutta siitä ylemmäs tiedonsiirto jää kavereiden ja sähköpostin varaan. Edustajistossa odotan tutustuvani uusiin ihmisiin ja pääseväni kehittämään neuvottelu- ja esiintymistaitojani. Talousarvioiden, toimintasuunnitelmien sekä tilinpäätöksien lukeminen on osakesijoittamisen myötä tullutkin oikein hyväksi. Pian on 2 vuotta tuutorointia suoritettu ja ajattelin seuraavan portaan olevan edustajisto.

614 Susanna Somero

energia- ja ympäristötekniikka

Hei, olen Susanna. Opiskelen toista vuotta energiatekniikkaa Porissa. Asetun ehdolle siksi, koska koen kiinnostukseni toimintaa kohtaan olevan paikallaan ja kaipaan opiskelun rinnalle lisää tekemistä -”jotta aika opintojen ohella ei ehtisi aivan tylsäksi muuttua”. Rennoin mielin vaikuttamaan uusiin tuuliin.

615 Jussi Suominen

sähkö- ja automaatiotekniikka

616 Aaro Ulvila

sähkö- ja automaatiotekniikka

Olen kolmannen vuoden sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelija. Asetuin ehdolle, koska olen kiinnostunut vaikuttamaan opiskelijakunnan asioihin. Tulevalla kaudella odotan edustajistolta entistä määrätietoisempaa toimintaa siirryttäessä pandemianjälkeiseen aikaan.

617 Johanna Vuorinen

rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Minua kiinnostaa opiskelijoiden hyvinvointi ja haluan olla mukana edistämässä sitä.