Edustajistovaalit
2021

201– Pystin lista

201 Rasmus Hurmerinta

sosiaalialan opiskelija

Hei! Olen Rasmus Hurmerinta, kolmannen vuoden sosionomiopiskelija, tämän hetkinen Opiskelijakunta SAMMAKKOn edustajiston varapuheenjohtaja, sekä Porin yhdistyneiden sosiaali-ja terveysalan opiskelijoiden PYSTI ry:n puheenjohtaja. Olen siis vaikuttajien vaikuttaja! Ja ensi vuonna en halua asioiden muuttuvan, joten haen jatkokaudelle SAMMAKKOn edustajistoon vuodelle 2022! Olin edustajiston jäsenenä kesäkuuhun 2021 asti ja minut ylennettiin tällöin varapuheenjohtajaksi silloisen toimijan jättäydyttyä sivuun. Minulla on myös kokemusta PYSTI ry:n puheenjohtajistosta kahden vuoden ajalta, ollen varapuheenjohtaja vuonna 2020 ja puheenjohtaja tänä vuonna. Ensi vuonna haluan jatkaa opiskelijayhdistystoimintaa ja SAMMAKKOssa työskentelyä! Vaikuttamistoiminta on ollut minulle erittäin antoisaa ja mieluisaa vapaa-ajan tekemistä. Viime vuosina olen löytänyt itsestäni joka paikan höylän, joka haluaa laittaa itsensä likoon haasteessa kuin haasteessa! Olen todella positiivinen, energinen ja luotettava tiimityöskentelijä. Haluan jatkaa työtäni Opiskelijakunta SAMMAKKOn toiminnan edistämiseksi ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden hyväksi koulussamme! Vaalien pääagendani ovat tasa-arvo, vastuullisuus ja positiivinen opiskeluilmapiiri! Valitse minut Opiskelijakunta SAMMAKKOn edustajistoon niin saat tikkarin, hyvää mieltä ja luottokaverin päättämään tärkeistä asioista!

202 Alisa Leinonen

sosiaaliala

Olen 20v sosionomiopiskelija Porista. Olen meneväinen tyyppi, harrastan hevosia ja kuntosalia ja viihdyn paljon kavereiden kanssa. Odotan että edustajistossa pääsisin vaikuttamaan opiskelijoiden arkeen liittyviin asioihin ja tutustumaan siihen, miten edustajisto käytännössä toimii.

203 Henri Tuisku

sosiaaliala

Olen 25-vuotias ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelija. Asun tällä hetkellä Nokialla, mutta muutto Poriin on tulossa. Olen ollut milloin kirkkovaltuutettu, milloin edellisen opiskelupaikan aineyhdistyksen hallinnon jäsen, joten luottamustehtävät ovat minulle tuttuja. Asetun ehdolle siksi, jotta haluan vaikuttaa yhteisöni elämään omalta osaltani. Odotan mielenkiintoisia hetkiä, kokouksia, keskusteluja ja tapahtumia.

204 Helena Sundelin

sosiaaliala

Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä persoona. Pidän siitä, että saan olla paljon tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Haluan vaikuttaa asioihin omalla toiminnallani, sekä auttaa saada toisten ääni myös kuuluviin.

205 Lassi Telilä

fysioterapia

23-vuotias ensimmäisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Asetuin ehdolle, koska Sammakko tarvitsee mielipiteitä myös fyssareilta! Suosin ”kaikki mukaan”-mentaliteettia, siksi haluankin parantaa opiskelijoiden vapaa-ajan toimintamahdollisuuksia ja suunnitella tapahtumia kaikille, jottei kukaan tuntisi itseään ulkopuoliseksi.Motto: ”Parempi vähän annettu kuin paljon luvattu”

206 Nea Sandberg

sosiaaliala

Olen 20-vuotias toisen vuoden sosionomi-opiskelija. Asetuin ehdolle koska haluan tuoda edustajistoon sosionomi opiskelijoiden mielipiteet ja vaikuttaa päätöksiin. Minua kannattaa äänestää, koska jokaisen mielipide on tärkeä ja haluan tuoda ne esille. ”Jokainen SAMMAKKO on laulun arvoinen!”