Edustajistovaalit
2021

401– Rakkaudesta restonomiin

401 Jonna Hautamäki

matkailualan opiskelija

Olen Jonna, 2. vuoden restonomiopiskelija. Oon vauhdikas, iloinen ja sosiaalinen opiskelija-aktiivi suoraan täält Porist. Tykkään järjestää kaikenlaisia tapahtumia ja kun tilanne vaatii osaan myös avata suuni ja pitää opiskelijoiden puolia alasta riippumatta.  Järjestötoiminnassa oon ollut jo kauan mukana ja vielä riittäisi intoa jatkaa SAMMAKKOn edustajistossa ensi vuonna.

402 Elsa Helasmo

matkailuala

Heippa! Mä oon Elsa ja oon toisen vuoden restonomiopiskelija. Oon puhelias ja sosiaalinen sekä aina menossa mukana. Edustajistoon hain, koska olis mahtavaa päästä vaikuttamaan koulun ja opiskelijoiden yhteisiin asioihin.

403 Eveliina Sinisalo

matkailuala

 Moro mun nimi on tosiaan Eve ja oon toisen vuoden restonomiopiskelija. Oon erittäin sosiaalinen ja menevä tapaus enkä pelkää saada ääntäni kuuluviin. Edustajistoon haen koska haluan olla mukana vaikuttamassa siihen, mitä meillä koulussa tapahtuu sekä ajaa opiskelijoiden etua.

404 Matias Nygård

matkailuala

Moi! Meikä on Matias, 23-vuotias toisen vuoden Restonomi opiskelija. Olen tällä hetkellä edustajiston jäsen sekä toimin tällä hetkellä PoResto Ry:n varapuheenjohtajana sekä opiskelijakunta Sammakon tuutorina. Haen toiselle kaudelle edustajistoon siksi, että pääsen vaikuttamaan opiskelijoille tärkeisiin asioihin. Sekä myös siksi, että toivottavasti tänä vuonna pääsee istumaan kokouksiin paikanpäälle ja täten tutustumaan muihin edaattoreihin.

405 Miko Rantaeskola

matkailuala
”Se on ainut ja oikea Miko Rantaeskola täs moro! Mä oon matkailualan opiskelija täällä SAMK:ssa, entinen wolf of wallstreet Tampereella, sekä entinen IT-Tradenomi opiskelija vm. 2012. Mua ärsyttää usein moni asia, ja ainut ratkaisu on yleensä yrittää korjata ite kaikki. Sen takii mä haluan asettua ehdolle, että kaikilla olis mukavempi olla ja opiskella.
 
Äänestä mua, jos haluat asioille tehtävän jotain! Vaihtoehtosesti saat kolme kehua palkinnoks äänestä jos nähdään 😉”

406 Nicke Wäre

matkailuala

407 Markus Lampiniemi

matkailuala

Moi! Oon ensimmäisen vuoden restonomiopiskelija. Olen todella puhelias ja sosiaalinen persoona, äänestä jos haluat nähdä mut edustuksessa!

408 Wanda Salomaa

matkailuala

Moikka! Mää oon Wanda, ekan vuoden restonomiopiskelija. Oon todella puhelias ja energinen pakkaus. Olen sanavalmis ja huolehtiva persoona ja päätin kokeilla tälläistä ekaa kertaa!

409 Rasmus Muli

matkailuala

Rasmus matkailun ensimmäisen vuosi. Asetuin ehdolle ryhmäpaineen vuoksi. Mutta myös sen takia, että haluan vaikuttaa asioihin ja haluan kehittää omia taitojani ihmisenä ja edustajana.