Etäopiskelukysely: Vastaa, vaikuta ja voita!

huhti 19, 2021 | Ajankohtaista, edunvalvonta

Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry yhteistyössä opiskelijakuntien kanssa kerää jälleen opiskelijoiden kokemuksia etäopiskelusta. Vastaamalla kyselyyn vaikutat opintoihisi ja opiskelijaelämään sekä paikallisesti että valtakunnallisesti ja voit voittaa kolmen kuukauden lahjakortti äänikirjapalvelu Suplaan! Vastausaika päättyy sunnuntaina 25. huhtikuuta.

💎 Suomenkielinen kysely
💎 Englanninkielinen kysely

Etäopiskelukysely on suunnattu kaikille ammattikorkeakoulussa opiskeleville, ja on siten vaikuttavin korkeakouluopiskelijoille tuotettu kysely. Kyselyn toteutetaan paikallisesti opiskelijakunnittain ja valtakunnalliset tulokset kokoaa Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry.

Toista kertaa järjestettävään kyselyyn vastaamalla olet osa arvokasta edunvalvontatyötä sekä oman opiskelijakuntasi kautta paikallisesti että SAMOKin kautta valtakunnallisesti. Viime vuoden tuloksia on käytetty aktiivisesti vaikuttamistyössä päättäjiä tavatessa, ja kyselyä on noteerattu useaan otteeseen mediassa.

Vaikuttavuuden takaamiseksi tarvitsemme jokaisen opiskelijan apua. Käytä 5 minuuttia kyselyyn vastaamiseen ja anna meidän antaa juuri Sinun äänesi kuulua.