Etäteatteri: Juoksuhaudantie katsottavissa 18.-24.4.

huhti 5, 2022 | Ajankohtaista, palvelut, tapahtumat, Tiedote

StudyWell-hanke & SAMMAKKO tarjoavat SAMKin opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kulttuurielämykseen suoraan kotisohvaltasi!

 

”Huippukoomikot Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat kiertäneet Suomea vuodesta 2014 tällä kulttimaineeseen nousseella esityksellä. Juoksuhaudantie on hurmannut sekä kriitikot että monenikäiset yleisöt. Kari Hotakaisen Finlandia-palkittu romaani kertoo rakkaudesta, parisuhteesta ja suomalaisesta omakotitalounelmasta. Red Nose Companyn versiossa nousevat esiin tarinan kepeämmät sävyt. Tarinaa rytmittävät näyttelijöiden upeat tulkinnat rock-klassikoista: U2:sta Neil Youngiin ja Johnny Cashiin. Esityksen on ohjannut Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto.”

Lippuja on tarjolla vain 25 kappaletta, joten toimi nopeasti! Liput ovat varattavissa Kide.appissa. Lipun lunastettuasi saat sähköpostitse osallistumislinkin sekä ohjeistukset streamin katseluun. Linkki ja ohjeistukset lähetetään viimeistään 17.4. Näytöksen voit katsoa silloin kuin sinulle parhaiten sopii aikavälillä 18.-24.4.

Näytös kestää noin 1,5 tuntia. Näytöksestä voit lukea lisää täältä. Jos on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä SAMMAKKOon sähköpostitse: asiakaspalvelu@sammakko.fi.