Hakukuulutus: Opiskelijakunta SAMMAKKO täydentää hallitusta loppuvuodeksi 2024

touko 14, 2024 | Ajankohtaista, Hallitus, päätöksenteko, Tiedote

Sinustako seuraava SAMMAKKOn hallituslainen? 🐸

SAMMAKKOn hallitukseen on auennut paikka yhdelle uudelle tekijälle ja etsimmekin nyt ahkeraa, omistautunutta ja innostunutta opiskelijaa mukaan toimintaamme. Voisit olla se, jos sinulla on hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot, osaat toimia hyvin osana yhteisöä sekä olet joustava ja tunnollinen. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta luottamustoiminnasta – uudet kasvot ja ajatukset ovat aina tervetulleita! Hallitus uudelleenjärjestäytyy tarvittaessa.

Noudatamme kaikessa SAMMAKKOn toiminnassa yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti turvallisemman tilan periaatteita.

Hae hallitukseen

Olet hakukelpoinen SAMMAKKOn hallitukseen, mikäli opiskelet SAMKissa ja olet sekä tällä, että valinnan hetkellä läsnäoleva opiskelija. Hallitushaku on auki edustajiston seuraavaan ylimääräiseen kokoukseen saakka, joka pidetään maanantaina 27.5.2024 klo 18 alkaen Rauman Merimäen kampuksen auditoriossa. Hallituskausi alkaa heti edustajiston kokouksen jälkeen ja kestää vuoden 2024 loppuun saakka.

HAKULOMAKE

 

Mikäli sinulle heräsi mitä tahansa kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä joko hallituksen puheenjohtajaan tai toiminnanjohtajaan:

Elsa Helasmo
puheenjohtaja
elsa.helasmo@sammakko.fi
+35844 322 7502

Marianne Mäkelä
toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@sammakko.fi
+35844 322 7503