Liity nyt SAMMAKKOon!

Opiskelijakunta SAMMAKKO on jokaisen SAMKin opiskelijan oma yhteisö. SAMMAKKO huolehtii siitä, että opiskelijaelämä Satakunnassa on ikimuistoista. Kurnajaisissa ja kekkereissä irrotellaan, kampuksilla vastataan opiskelijoiden hyvinvoinnista – järki päässä, pilke silmäkulmassa.

SAMMAKKOn tehtävä on valvoa opiskelijoiden edun toteutumista korkeakouluyhteisössä sekä alueellisesti. Edunvalvonnan lisäksi SAMMAKKO järjestää tapahtumia sekä valitsee ja kouluttaa SAMKin tuutorit. Ja paljon muuta!

Liittymällä SAMMAKKOn jäseneksi, saat käyttöösi Slice-opiskelijakortin, jonka avulla pääset käsiksi kaikkiin valtakunnallisiin ja satoihin paikallisiin opiskelijaetuihin. Jäsenyyden hinta on 18 € lukukaudelta tai 32 € lukuvuodelta. Jäsenmaksu maksaa itsensä viikoissa takaisin opiskelijaetujen muodossa!

Älä ole nuijapää, liity SAMMAKKOon!

Opiskelijakortti

SAMMAKKOn jäsenet saavat käyttönsä Slice.fi -mobiiliopiskelijakortin.

Slice-kortti on virallinen opiskelijatunniste, joka käy Kelan, Matkahuollon ja VR:n palveluissa. Sen lisäksi Slice-kortilla avautuu satoja paikallisia opiskelijaetuja, joilla säästää selvää rahaa!

Lue lisää opiskelijakortista tästä.

Tuutorointi

SAMMAKKO valitsee ja kouluttaa kaikki SAMKin opiskelijatuutorit.

SAMMAKKOtuutorit toivottavat uudet opiskelijat tervetulleiksi SAMKiin. SAMMAKKOn jäsenenä tuet tuutoritoiminnan kehittämistä.

Lue lisää tuutoroinnista tästä.

Edunvalvonta

SAMMAKKO huolehtii siitä, että SAMKin opiskelijoilla on paras mahdollinen ympäristö opiskella ja viettää vapaa-aikaa – tehdä onnellisia opiskelijoita. Opiskelijakunta edustaa kaikkia opiskelijoita SAMKin päätöksenteossa. SAMMAKKOn jäsenenä voit äänestää ja asettua ehdolle edustajistovaaleissa.

Lue lisää edunvalvonnasta tästä.

Liity SAMMAKKOn jäseneksi käyttäen @student.samk.fi-sähköpostiosoitetta. Varmista, että opiskelijanumerosi on oikein ja täsmää sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan, että Slicen aktivointikoodin saapumisessa voi mennä 24 tuntia. Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi. Mikäli koodi ei ole tullut vuorokaudessa, ole yhteydessä asiakaspalvelu@sammakko.fi.

Jätä viesti!

Kysyttävää SAMMAKKOn jäsenyydestä? Kysy pois! Lomakkeella lähetetyt viestit ohjautuvat yleiseen asiakaspalveluumme. Vastaamme niin pian kuin mahdollista.

Vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä

3 + 4 =