Pysäköinti Porin kampuksella kevätlukukaudella 2021

tammi 13, 2021 | Ajankohtaista, palvelut

Ohjeistus päivitetty 29.1.2021.

Sisältää ohjeet sekä maksullisten pysäköintipaikkojen hakemiseen että Aravan kentän pysäköintilupatarran lunastamiseen.

Opiskelijan pysäköintiluvat Porin kampuksen pihassa

Kampuksen pihassa on viisikymmentä numeroitua tolppapaikkaa. Opiskelijakunta SAMMAKKO vuokraa niistä osan syksyllä, osan keväällä ja osa vuokrataan tilapäiseen tarpeeseen. Pysäköintipaikat myönnetään hakemusperustaisesti. Pysäköintipaikkaa haetaan tällä lomakkeella.

Hinnat:
30 € / kevätlukukausi 2021
50 € / koko lukuvuosi
25 € / syyslukukausi

Myöntämiskriteereinä ovat ensisijaisesti sellaiset terveydelliset syyt, jotka eivät oikeuta liikkumisesteisen pysäköintitunnukseen. Syyn tulee olla olla sellainen, että se estää pysäköimästä muille lähialueen pysäköintialueille. Hakukelpoisia ovat kaikki SAMK:n opiskelijat, myös monimuoto- ja YAMK-opiskelijat.

Pysäköintiluvat tulee noutaa henkilökohtaisesi SAMMAKKOn Porin toimistolta aukioloaikojen puitteissa. Pysäköintilupia ei postiteta. 

Pysäköintilupien ehdot: Vuokraaja sitoutuu noutamaan pysäköintiluvan opiskelijakunnnan toimistolta. Hakemuksessa annetut tiedot tulee vakuuttaa oikeiksi. Vuokraaja sitoutuu palauttamaan pysäköintiluvan sekä avaimen opiskelijakunnan toimistolla lukuvuoden loppuun mennessä tai kun pysäköintisopimus tai pysäköinnin tarve päättyy. Vuokraaja sitoutuu ilmoittamaan pysäköintiluvan tai avaimen katoamisesta, vahingoittumisesta tai vuositarran irtoamisesti opiskelijakunnalle välittömästi. Lupa on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa kolmansille osapuolille. 

Ilmainen pysäköinti Aravan kentällä

Syksystä 2020 alkaen uutena pysäköintialueena opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä on ns. Aravan kenttä (ajo Tavaratieltä). Opiskelijat voivat lunastaa pysäköintiluvan SAMMAKKOlta. Pysäköintiluvasta veloitetaan euron suuruinen lunastusmaksu. Tarrat on myynnissä Kide.appissa. Ilmoitamme tarran lunastajille, kun tarrat ovat noudettavissa Porin toimistolta. Emme lähetä tarroja postitse.

Huomaathan myös ison pysäköintialueen junaradan ja Helsingintien välissä. Pysäköintialueelle ajetaan Tiilimäentien ja Ratapihantien kautta ja sieltä on vain muutama sata metriä matkaa kampukselle.

Pysäköinti kampuksen pihassa

Kampuksen pihassa pysäköinti on maksullista ma-pe klo 8-16 välisenä aikana. Aluetta voivat käyttää kaikki EasyPark- ja ParkMan-pysäköintisovelluksilla. P-alueella olevat 1 tunnin pysäköintipaikat on tarkoitettu vain K-Supermarketin ja Kampusapteekin asiakkaille.