SAMMAKKOn luottamustoimijat vuodelle 2024 on nyt valittu

marras 23, 2023 | Ajankohtaista, Edustajisto, Hallitus, päätöksenteko, Tiedote

Opiskelijakunta SAMMAKKOn edustajiston 2024 järjestäytymiskokous valitsi luottamustoimijat vuodelle 2024

Edustajiston puheenjohtajaksi esitettiin Pirita Kumpuvaaraa. Kumpuvaara on käytettävissä. Muita esityksiä ei tullut, joten Kumpuvaara valittiin edustajiston puheenjohtajaksi ilman äänestystä.

Edustajiston varapuheenjohtajaksi esitettiin Pei Limiä. Lim on käytettävissä. Muita esityksiä ei tullut, joten Lim valittiin edustajiston varapuheenjohtajaksi ilman äänestystä.

Hallituksen puheenjohtajaksi esitettiin Elsa Helasmoa ja Esa Huntingtonia. Molemmat ovat käytettävissä. Järjestettiin äänestys ja edustajisto päätti äänin 18 – 1 valita hallituksen puheenjohtajaksi Helasmon. Tyhjää äänesti 1.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi esitettiin Helena Matinheimoa ja Esa Huntingtonia. Molemmat ovat käytettävissä. Järjestettiin äänestys ja edustajisto päätti äänin 15 – 5 valita hallituksen varapuheenjohtajaksi Matinheimon.

Muiden hallituslaisten valinta

Hallituksen pohjaesitys on, että vuoden 2024 hallitukseen valitaan kuusi jäsentä. Kosti Jussikainen kannattaa hallituksen pohjaesitystä.

Kosti Jussikainen esitti hallituksen jäseneksi Esa Huntingtonia. Huntington on käytettävissä.
Helena Matinheimo esitti Pirita Panttilaa, Veera Kortesaarta ja Mira Hannolaista. Panttila ei ole käytettävissä, Kortesaari on käytettävissä, Hannolainen on käytettävissä.
Pirita Panttila esitti Sampsa Turtista. Turtinen ei ole käytettävissä.
Eveliina Sinisalo esitti Kaapo Kalliomäkeä ja Lilli Vuohelaista. Kalliomäki on käytettävissä. Vuohelainen on käytettävissä.
Kosti Jussikainen esitti Susanna Someroa. Somero on käytettävissä.
Elsa Helasmo esitti Aaro Ali-Hokka. Ali-Hokka on käytettävissä.

Ehdokkaat esittelivät itsensä ja edustajisto esitti heille kysymyksiä.

Järjestettiin äänestys, jonka tuloksena hallitukseen valittiin kuusi eniten ääniä saanutta ehdokasta: Esa Huntington, Veera Kortesaari, Mira Hannolainen, Kaapo Kalliomäki, Lilli Vuohelainen ja Susanna Somero.

SAMMAKKOn luottamustoimijat vuodelle 2024

Edustajiston puheenjohtaja: Pirita Kumpuvaara
Edustajiston varapuheenjohtaja: Pei Lim

Hallituksen puheenjohtaja: Elsa Helasmo
Hallituksen varapuheenjohtaja: Helena Matinheimo

Muut hallituksen jäsenet:
Mira Hannolainen
Kaapo Kalliomäki
Veera Kortesaari
Lilli Vuohelainen
Esa Huntington
Susanna Somero

Vuoden 2024 luottamustoimijat. Kuvassa vasemmalta oikealle: Pei Lim, Mira Hannolainen, Pirita Kumpuvaara, Veera Kortesaari, Elsa Helasmo, Esa Huntington, Helena Matinheimo ja Kaapo Kalliomäki. Kuvasta puuttuu Susanna Somero ja Lilli Vuohelainen.

Strategiatyöryhmän valinta

Edustajisto valitsi myös SAMMAKKOn tulevien vuosien strategiaa suunnittelevan työryhmän ensi vuodelle. Strategiatyöryhmän kooksi päätettiin 1+3.

Nea Sandberg esitti Eveliina Sinisaloa strategiatyöryhmän puheenjohtajaksi. Sinisalo on käytettävissä. Muita esityksiä ei tullut, joten työryhmän puheenjohtajaksi valittiin Eveliina Sinisalo.

Strategiatyöryhmän jäseniksi esitettiin Aaro Ali-Hokkaa, Kosti Jussikaista, Heidi Kiikolaa, Santeri Siltasta, Niko Laitilaa, Mira Hannolaista, Henna Nordmania, Nea Sandbergia ja Esa Huntingtonia. Kaikki ovat käytettävissä. Ehdolla olevien kesken järjestettiin äänestys, jonka tuloksena edustajisto päätti valita työryhmän jäseniksi Kosti Jussikaisen, Nea Sandbergin ja Santeri Siltasen.

Kokouksen pöytäkirja liitteineen löytyy myöhemmin verkkosivuiltamme.