Paikallis-yhdistykset ja haalarit

Paikallisyhdistykset SAMKissa

Opiskelijakunta SAMMAKKO tekee tiivistä yhteistyötä SAMKin muiden opiskelijayhdistysten kanssa. Tutustu yhdistyksiin ja liity jäseneksi omaasi:
Porin Tradenomiopiskelijat PORA ry on Porin kampuksen liiketalouden opiskelijoiden opiskelijayhdistys. PORA on yksi Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n paikallisyhdistyksistä ja PORAn kautta on mahdollista liittyä myös Tradenomiliiton jäseneksi.
Porin yhdistyneet sosiaali- ja terveysalan opiskelijat PYSTI ry on SAMKin sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden opiskelijayhdistys.
Porin Insinööriopiskelijat PIO ry on Porin kampuksen insinööriopiskelijoiden opiskelijayhdistys. PIO on Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n paikallisyhdistys ja PIO:n jäsenet ovat myös IOL:n jäseniä.
Porin restonomiopiskelijat PoResto ry on restonomiopiskelijoiden opiskelijayhdistys.
Rauma Liiketalousopiskelijain Kilta ry on Raumalla liiketaloutta opiskelevien opiskelijayhdistys. RLO Kilta on yksi Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n paikallisyhdistyksistä ja RLO:n kautta on mahdollista liittyä myös Tradenomiliiton jäseneksi.
Rauma Insinööriopiskelijat RaunIO ry on Rauman kampuksen insinööriopiskelijoiden opiskelijayhdistys. RaunIO on Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n paikallisyhdistys ja RaunIO:n jäsenet ovat myös IOL:n jäseniä.
Meriko ry on merenkulun opiskelijoiden opiskelijayhdistys Raumalla.
Taidekoulun opiskelijayhdistys on Kankaanpäässä toimiva kuvataiteen opiskelijoiden yhteenliittymä.

 

Haalarit

Opiskelijan dress code: HAALARIT! Haalarit on jokaisen opiskelijan asu numero yksi! Ne kulkevat mukanasi koko opiskeluajan ja niihin kerätyt merkit kertovat muistoja matkan varrelta. Haalarien väritys ja selässä oleva oppilaitoksen tunnus ilmaisevat kantajansa opiskelupaikan sekä koulutusohjelman.

SAMKissa haalareita saa jokaiselta oman alan ainejärjestöltä, eli paikallisyhdistykseltä. Haalarien värikoodit aloittain:

  • MUSTA – Tradenomit (PORA, RLO Kilta)
  • PINKKI – Restonomit (PoResto)
  • SININEN – Insinöörit (PIO, Meriko)
  • PUNAINEN – Insinöörit (RaunIO)
  • VIHREÄ – Sosiaali- ja terveysala (PYSTI)