Tutorhaku 2023 on nyt alkanut!

loka 2, 2023 | Ajankohtaista, palvelut, Tiedote, Tutorointi

SAMMAKKOtutorointi

Muistat varmasti itsekin oman tutorisi ensimmäisiltä päiviltäsi SAMKissa. Tutorit ottavat vastaan uudet opiskelijat orientaatioviikolla. Lisäksi tutorit järjestävät erilaisia tapahtumia, oikeastaan ihan kaikkea kahdenkeskeisestä ohjauksesta aloittavien ryhmien ryhmäytymisiin, kekkereihin ja teemapäiviin. Ja se juuri on tutoroinnissa hienointa! 

Tutoriksi haetaan ihan tavallisia opiskelijoita. Sinun ei tarvitse olla supersosiaalinen moniosaaja. Riittää, kun olet sinä. Tutorit ovat vierellä kulkijoita, opastajia ja auttajia, olipa kyseessä sitten kampusrakennuksiin tutustuminen, sähköisten järjestelmien opetteleminen tai vaikka ensimmäiset opiskelijabileet!

Tutorit rakentavat tiiviimpää, yhtenäisempää ja iloisempaa korkeakouluyhteisöä – onnellisen opiskelijan puolesta. 

SAMMAKKOn tutorhaku on auki 2.-16.10.2023

Tutorhaku on auki 2.-16.10.2023 ja hakeminen tapahtuu lomakkeen kautta. Lomakkeella pitää vastata vain muutamaan kysymykseen, joten hakeminen on tehty erittäin helpoksi ja vaivattomaksi jokaiselle! Tutorhaastattelut järjestetään ryhmähaastatteluina Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä haun päätyttyä. Haastatteluajoista tiedotetaan hakijoita myöhemmin. Itse tutorkoulutus järjestetään ensi vuoden puolella, tarkempaa tietoa tulossa myöhemmin!

LUE LISÄÄ JA HAE MUKAAN