Tuutorihaku

Kevät 2022

Tuutorihaku on käynnissä! Oletko sinä tuleva SAMMAKKOtuutori?

Tuutoriksi haetaan ihan tavallisia opiskelijoita. Sinun ei tarvitse olla supersosiaalinen moniosaaja. Riittää, kun olet sinä. Tuutorit ovat vierellä kulkijoita, opastajia ja auttajia, olipa kyseessä sitten kampusrakennuksiin tutustuminen, sähköisten järjestelmien opetteleminen tai vaikka ensimmäiset opiskelijabileet!

Tuutorit rakentavat tiiviimpää, yhtenäisempää ja iloisempaa korkeakouluyhteisöä – onnellisen opiskelijan puolesta. 

Muistat varmasti itsekin oman tuutorisi ensimmäisiltä päiviltäsi SAMKissa. Tuutorit ottavat vastaan uudet opiskelijat orientaatioviikolla. Lisäksi tuutorit järjestävät erilaisia tapahtumia, oikeastaan ihan kaikkea kahdenkeskeisestä ohjauksesta aloittavien ryhmien ryhmäytymisiin, kekkereihin ja teemapäiviin. Ja se juuri on tuutoroinnissa hienointa! 

Tuutorina toimiminen vaatii sitoutumista ja mukautumista muuttuviin tilanteisiin. Toiminta ottaa, mutta se myös antaa. Paljon! Toiminnasta tuutorina voi tehdä juuri oman itsensä näköistä. Vain taivas on rajana uusille ideoille. Vapaamuotoisuudesta huolimatta tuutoritoimintaa ohjataan ja kehitetään opiskelijakunnassa määrätietoisesti. Apuna ovat opiskelijakunnan hallitus ja työntekijät, SAMKin opot, vastaavat vertaistuutorit sekä tietenkin kaikki SAMMAKKOtuutorit!

Tuutorina toimiminen antaa mahtavia kokemuksia ja elinikäisiä ystäviä, sekä organisointitaitoa, esiintymisvarmuutta, rohkeutta ja uskallusta! Tämän lisäksi toiminnasta saa opintopisteitä, ja tietenkin tuutorointi näyttää hyvältä myös ansioluettelossa!

Tuutoritäsmähaku Raumalla 23.3!

Ilmesty keskiviikkona 23.3. Kanalin kampukselle SAMMAKKOn toimiston lähistölle klo 10-15 välisenä aikana, niin pääset livehaastatteluun.

Vaihtoehtoisesti voi jättää perinteisen hakemuksen tuutoriksi myös TÄÄLLÄ 21.-25.3. välisenä aikana.

Valmistaudu vastaamaan kaikkiin lomakkeen kysymyksiin ja muista liittää lomakkeelle linkki pilvipalveluun, jonne olet ladannut joko hakemusvideosi tai motivaatiokirjeesi. Parhaan käytettävyyden vuoksi täytäthän hakulomakkeen tietokoneella.

LUE LISÄÄ TUUTOROINNISTA

Jäikö jokin asia mietityttämään? Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kosti Jussikainen, vertaistuutoroinnista vastaava hallituksen jäsen 2022
kosti.jussikainen@sammakko.fi

Kai Hytönen, tuutoroinnin ja liikunnan asiantuntija
kai.hytonen@sammakko.fi
044 322 7506