Edustajistovaalien ehdokasasettelu käynnissä 3.10.2022 klo 12 saakka

syys 21, 2022 | Ajankohtaista

Sinustako opiskelijaedustaja SAMMAKKOn edustajistoon?

 

Edustajistovaalien ehdokasasettelu alkoi 5.9.2022 ja on käynnissä vielä vajaat kaksi viikkoa, 3.10.2022 saakka.

Edustajisto on “opiskelijoiden eduskunta” SAMKin sisällä. Edustajisto päättää isoista linjoista ja toiminnan resursseista. Edustajistossa hyväksytään vuosittain esimerkiksi SAMMAKKOn toimintasuunnitelma ja budjetti. Edustajisto valitsee vuosittain myös opiskelijakunnan hallituksen sekä opiskelijaedustajat SAMKin hallitukseen, tutkintolautakuntaan ja opintolautakuntaan.

Näissä vaaleissa vaalikelpoisia ovat kaikki syksyn 2022 tai lukuvuoden 2022–2023 Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKOn jäsenmaksun maksaneet Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijat (seuraava jäsenkausi umpeutuu osalla jäsenistä 30.9.2022!). Jäsenyys tulee olla maksettu ennen ehdokasasettelun päättymistä. Kuka tahansa SAMMAKKOn jäsenyyden maksanut SAMKin tutkinto-opiskelija voi perustaa oman vaalilistan tai asettua ehdolle vaaleihin. Yhdellä vaalilistalla voi olla 1-20 ehdokasta.

Voit ladata ja tulostaa itsellesi ehdokassitoumuslomakkeen TÄSTÄ ja vaalilistan perustamislomakkeen TÄSTÄ. Listat saa myös valmiiksi tulostettuina SAMMAKKOn toimistolta aukioloaikojen puitteissa ti-to klo 10-15 tai sähköpostitse pyytämällä: enni.korpunen@sammakko.fi.

Tällä hetkellä (21.9.2022) perustettuja vaalilistoja ovat ainakin seuraavat:
Haluan päättää 1, yhteyshenkilö Aaro Ali-Hokka, aaro.ali-hokka@student.samk.fi
Haluan päättää 2, yhteyshenkilö Henna Tammisto, henna.tammisto@student.samk.fi
Tradet, yhteyshenkilö Christer Warén, christer.waren@student.samk.fi
Rakkaudesta restonomiin, yhteyshenkilö Eveliina Sinisalo, eveliina.sinisalo@student.samk.fi
Pystin lista, yhteyshenkilö Nea Sandberg, nea.sandberg@student.samk.fi
Puuttuuko joku lista tai haluatko perustaa oman? Tule käymään toimistolla tai laita sähköpostia: enni.korpunen@sammakko.fi.

Ehdokasasettelun päätyttyä on ehdokkailla kolme viikkoa aikaa kampanjoida itseään ja listaansa. Vaaleissa käytettävä vaalimainonta tulee olla hyvän maun mukaista ja asiallista. Vaalimainontaan ei saa käyttää SAMKin tarjoamia sähköpostilistoja. Vaalipaikoilla tai muun vaalin suorittamisen yhteydessä ei markkinointia saa tehdä.

Sähköinen ennakkoäänestys suoritetaan 31.10.2022 klo 9.00 – 6.11.2022 klo 12.00. Uurnavaalit järjestetään sähköisen ennakkoäänestyksen jälkeisellä viikolla.

Jatka jäsenyyttä TÄÄLLÄ.
Liity jäseneksi TÄÄLLÄ.