Tervetuloa kampuksille uudet ja jatkavat opiskelijat

elo 24, 2022 | Ajankohtaista, palvelut, Tiedote

Ihanaa alkavaa syksyä ja tervetuloa opintojen pariin niin uudet kuin jatkavatkin opiskelijat!

Uusien opiskelijoiden kouluvuosi starttaa viikolla 35 orientoivien päivien merkeissä. Luvassa on siis aimo kattaus informaatiota uudesta koulusta, opiskelualasta sekä palveluista. Jatkavat opiskelijat palaavat opintojen pariin sitten taas syyskuun puolella. Opiskelijakunta SAMMAKKO esittäytyy uusille opiskelijoille perjantaina 2.9. orientaatiopäivän alkuun. SAMMAKKOn kanssa esittäytyvät myös mm. CampusMoWe ja oppilaitostyöntekijät. Samana päivänä Porin kampuksella on myös mahdollista lunastaa opiskelijahaalareita paikallisyhdistyksiltä eli tuttavallisemmin P4-opiskelijayhdistyksiltä.

Orientaatio-ohjelman, haalarimyynnin ja ruokailun jälkeen uudet opiskelijat Porissa suuntaavat yhdessä Kirjurinluotoon tutoreiden järjestämään Kirjuripäivään. Raumalla tutorit järjestävät puolestaan Lost in Rauma -tapahtuman. Saat tapahtumasta enemmän infoa omilta tutoreiltasi!

SAMMAKKOn toimistot Porissa ja Raumalla aukeavat jälleen tiistaina 30.8. Aukioloaikamme ovat toistaiseksi ti-to klo 10-15.

Tutustu SAMMAKKOn uuden opiskelijan tietopankkiin täällä. Löydät sieltä kaiken mitä sinun tulee opiskelijakunnan ja muiden yhteistyökumppaneiden toiminnasta ja palveluista tietää.