Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS – hyvinvointisi tukena

elo 23, 2023 | Ajankohtaista, Kela, palvelut, Tiedote, yths

Tiedote YTHS:ltä:

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta!

Olemme YTHS:llä terveytesi ja hyvinvointisi tukena koko opintojesi ajan. Tarjoamme yleis- ja mielenterveyden ja suunterveyden palveluja sekä edistämme opiskeluyhteisösi hyvinvointia.

Voit käyttää YTHS:n palveluja, kun suoritat tutkintoa suomalaisessa korkeakoulussa ja olet ilmoittautunut lukukaudelle läsnä olevaksi.

Tutustu palveluihimme osoitteessa yths.fi. Löydät verkkosivuiltamme myös asiointiohjeet, uutisia, Terveystietopankin ja palvelupisteesi ajankohtaiset tiedot. Sinun kannattaa myös ottaa Instagram-kanavamme @yths_fshs seurantaasi.

Self on opiskelijan oma verkkopalvelu YTHS:llä asiointiin. Sen kautta voit muun muassa hallinnoida ajanvarauksia, keskustella chatissä tai saapua etävastaanotolle. Ota verkkopalvelu käyttöösi heti opintojesi alussa!

Oma-aloitteisesti Kelalle maksettava korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu kattaa opiskelijalle kaikki YTHS:n palvelut. Huomioithan, että osalla kansainvälisistä tutkinto-opiskelijoista maksua koskeva ohje on poikkeava. Tarkista aina ajantasainen ohje Kelan sivuilta. Vastaanotoista emme YTHS:llä peri maksua. Muistathan tarvittaessa siirtää tai perua aikasi viimeistään 24 tuntia ennen vastaanottoa, niin vältyt käyttämättä jääneen vastaanoton maksulta.

Digitaalinen YTHS Ravitsemus -palvelu tuo ulottuvillesi valmennuksia, podcasteja, artikkeleita ja muuta monipuolista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta. Voit ladata YTHS Ravitsemuksen mobiililaitteeseesi Self-verkkopalvelun kautta.

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden terveystarkastus käynnistyy TerveysStartti-kyselyllä. Kysely avautuu vastattavaksesi Self-verkkopalvelussa ensimmäisen lukuvuoden kuluessa. Vastattuasi TerveysStarttiin saat palautteen terveydentilastasi ja tarvittaessa ohjauksen palveluihimme.

Hyödyllisiä linkkejä:
yths.fi/ajanvaraus
yths.fi/palvelupisteet
yths.fi/ajankohtaista
yths.fi/self-info
yths.fi/terveystieto
kela.fi/terveydenhoitomaksu
yths.fi/maksut
yths.fi/ravitsemus
yths.fi/terveysstartti

Kaikkea hyvää ensimmäisen lukuvuoden alkuun!