Opiskelijakunta SAMMAKKOn 25+1 vuosijuhlat

syys 23, 2022 | Ajankohtaista, tapahtumat, Tiedote

SAMMAKKO juhlii lokakuussa

Sydämellisesti tervetuloa Opiskelijakunta SAMMAKKOn 25+1 vuosijuhliin lokakuun 8. päivänä 2022. Vuosijuhlat järjestetään Porissa Original Sokos Hotel Vaakunan (Gallen-Kallelankatu 7) Satakuntasalissa ja pukukoodina on tumma puku. Juhlallisuudet alkavat kello 17.00.

Illalliskortin hinta on 95 euroa. Hintaan sisältyy alkumalja, kolmen ruokalajin illallinen, ruokajuoma sekä kahvi+avec (väkevä juoma). Pyydämme teitä huomioimaan, että juhlapaikassa on anniskeluoikeudet ja voit ostaa illan aikana itsellesi lisää virvokkeita. Juhlallisuuksien päätyttyä halukkaat voivat jatkaa illanviettoa kanssamme jatkobileissä Punaisessa Kukossa. Vuosijuhliltamme saat muistoksi myös haalarimerkin. Voit lunastaa itsellesi vuosijuhlien illalliskortin Kide.appissa.

Vujujen tarkoitus on juhlistaa organisaation olemassaoloa

Vuosijuhla, eli vujut, on arvokas akateeminen pöytäjuhla, jonka tarkoituksena on paitsi kiittää yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä kuluneista vuosista, myös juhlistaa järjestävän organisaation olemassaoloa ja tarkoitusta. Vuosijuhliin pukeudutaan pukukoodin mukaisesti ja käyttäydytään tilaisuuden luonteen edellyttämällä tavalla. Vujujen virallisempi osuus sijoittuu yleensä tilaisuuden alkuun ja loppuillasta tunnelma on rennompaa!

Vuosijuhlilla pidetään ja kuunnellaan puheita, syödään ja juodaan hyvin, seurataan ja osallistutaan mahdollisiin ohjelmanumeroihin, sekä tietenkin lauletaan ja verkostoidutaan! Vujuja johtaa yleensä yksi tai useampi seremoniamestari, joiden tehtävänä on pitää huolta juhlien kulusta läpi koko illan. Sinulle vieraana siis riittää, että saavut paikalle ja nautit illasta. Vujut on yksi opiskeluajan upeimmista kokemuksista!

Sillis eli silliaamiainen

Perinteinen vuosijuhlien sillis, eli silliaamiainen järjestetään juhlia seuraavana päivänä, sunnuntaina 9.10. kello 12 alkaen Opiskelijatalo Saikulla, osoitteessa Antinkatu 7. Silliksellä on tarjolla purtavaa ja juotavaa, sekä mahdollisuus saunoa. Silliksellä on nimestään huolimatta tarjolla muutakin kuin vain silliä 😉 Silliksellä muistellaan edellistä iltaa ja vietetään rennosti yhteistä aikaa. Sillikselle on sallittua tuoda myös omia juomia. Sillis sisältyy vuosijuhlien illalliskortin hintaan.

Lunasta paikkasi vuosijuhlille viimeistään TORSTAINA 29.9. KELLO 12 MENNESSÄ Kide.appissa!

Lunasta illalliskortti